I ove godine obilježi s nama Dan žena u inspirativnom i zabavnom tonu. Uz 4 predavačice i jednog predavača, provest ćemo cijelo popodne posvećujući se onome za što ne nalazimo uvijek (dovoljno) vremena – sebi.  Otkrivat ćemo različite načine putem kojih lakše dolazimo do onoga što zaista jesmo, što volimo i što nas svakodnevno čini sretnima. Različiti ljudi i pristupi, a zajednički cilj – podsjetnik na radost življenja.
 
Program se održava u četvrtak 8.3. kod nas u Makronovi (Ilica 11, 1.kat) od 17.30 do 20.30 sati.
 
Cijena događanja je 120 kn.
 
Program događanja:
 
KROZ IGRU DO SEBE                          Zoran Cipek 
UŽIVATI U HRANI BEZ STRAHA         Jadranka Boban Pejić 
ZAHVALNOST ZA SVE ŠTO JESAM      Tamara Dabić Kempf 
MOJE TIJELO – MOJ RITAM                Romana Soldo 
PRONALAZAK ŽENSKE MUDROSTI     Petra Brzović 
 
moderatorica: Vlasta Prohaska Jarec (Planetopija)
 
Program uključuje i zdravo osvježenje u pauzi. :)
 
Više o voditeljima programa:
 
Zoran Cipek - u mladosti se bavio padobranstvom, speleologijom, slobodnim penjanjem, vodio grupe delikvenata na preživljavanja u prirodi, a da je i dalje sklon krajnje rizičnom ponašanju dokazao je prihvativši izazov da bude jedini muškarac na ovom slavlju žena, točnije - slavljenju ženskosti (u najboljem smislu riječi).
 
Jadranka Boban Pejić - Jadranku ne moramo puno predstavljati i sigurni smo da će vas razveseliti prilika da ju (ponovno) sretnete u programu Makronove. :)
 
Tamara Dabić Kempf - psihologinja, Moon Motherica i ravnateljica Makronove, nakon gotovo 25 godina rada s ljudima sve više ima šta za reći i podijeliti s publikom, i sve radije sudjeluje u takvim prilikama. 
 
Romana Soldo - učiteljica metode 5 ritmova prepoznatljiva po svojom nježnoj, a snažnoj energiji i mekom, ali čvrstom poticaju da se pokrenemo. 
 
Petra Brzović - inspirativna terapeutkinja specijalizirana za žensko zdravlje. Posebno ju veseli kad u svojem radu pomaže ljudima da prepoznaju svoje snage i budu sami sebi inspiracija
 
Za program se potrebno prijaviti na info@makronova.com ili 01/ 4847 119.
 
 
 
 
 
 |  Ispis stranice


Tagovi: