Prirodna hormonska ravnoteža
Objavljeno: 2.11.2016..

 

Na sljedećoj bio&bio i Makronovinoj radionici, bavimo se (uvijek) popularnom temom prirodne hormonske ravnoteže, a radionice se održava u srijedu 9.11. (17 - 20 h).

Radionicu vode čak 3 inspirativne predavačice, a od kojih će svaka na svoj način i iz svog područja stručnosti, govoriti o tome kako balansirati svoje hormone na prirodan način.

Dr. Sanja Toljan iz Poliklinike Orlando dijelit će svoje uvide i savjete u postizanje hormonske ravnoteže na holistički način, a iz velikog iskustva rada s pacijentima.

Tamara Dabić, edukatorica iz Makronove, govorit će o važnosti cjelovite i organske prehrane te njezinom utjecaju na hormonski sustav.

Jadranka Marković, dipl. ing. biologije, otkrit će namkoje prirodne tinkture i dodatke prehrani možemo koristiti za prevenciju te iscjeljivanje tegoba povezanih s hormonima.

 

Na radionici degustiramo i nekoliko zdravih, veganskih recepata:

Čoko smoothie

Ravnoteža hormona smoothie

Super doručak za super dan

Žitna kava 

Redovna cijena ove trosatne radionice je 390 kn no uz odličnu pogodnost za bio&bio kupce - u zamjenu za 20 bodova na kartici cijena radionice iznosi 190 kn - uz kupon koji možete podići u bilo kojoj bio&bio trgovini (te ispunjenog donijeti na radionicu) ili ga preuzeti i ispuniti u Makronovi prije same radionice.
 
Svoju prijavu možete uputiti klikom na donji gumb, mailom na info@makronova.com ili telefonski na 01/ 4847 119 radnim danom od 10 - 17 h.
 

Prijava na radionicu

 
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
6.6.2019.. Kokos od A do Ž