Gošća: Snježana Nina Vukas
 
Srijeda, 3.5. u 19 sati
 
Ulaznica: 20 kn 
 
Dnevno udahnemo i izdahnemo oko 20 000 puta – zar ne bi bilo dobro znati kako da to činimo što bolje i učinkovitije? Posebno ako imamo na umu da jednostavan čin disanja može biti presudan za naše psihičko i fizičko zdravlje! Sve se više govori i znanstveno potvrđuje ono što drevni sustavi poput joge znaju već više tisuća godina - miran um, stabilne emocije i raspoloženje itekako su povezani s načinom na koji dišemo. Osim toga, svjestan dah je jedan od najvažnijih načina izbacivanja toksina i sastavni dio svakog dobrog detoksa!
 
Priča o dahu beskrajno je zanimljiva i korisna, posebno kada ju priča gošća sljedeće Planetopijine srijede, joga majstorica Snježana Nina Vukas. Osim razgovora, bit će to prilika da isprobate vrlo jednostavne, nimalo zahtjevne, a vrlo učinkovite vježbe disanja s različitim djelovanjem ili pak iskusiti disanje uz vođenu vizualizaciju za smirivanje uma. 
 
O predavačici:
 
Snježana Nina Vukas, joga učiteljica i osnivačica Sangha joga centra i škole za joga učitelje u Zagrebu. Nina je međunarodno priznata učiteljica vinyasa joge, kreatorica Integral vinyasa joga metode koju osim u Hrvatskoj podučava po čitavom svijetu.
 
Na predavanju vas očekuje promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova i noviteta. :)

 

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
6.6.2019.. Kokos od A do Ž