Lagani i hranjivi obroci za posao
Objavljeno: 2.5.2017..

Često nas pitate što jedemo mi koji radimo u Makronovi. Pripremamo li svoje obroke ili nosimo od doma? Primjenjujemo li „komplicirana“ makrobiotička načela za svaki ručak? Zato, odlučile smo demonstrirati svoje najdraže recepte za posao. Svi od reda su cjeloviti, lagani, hranjivi i brzo gotovi uz dobru organizaciju.

Saznat ćete i razne tips&trickove kako biste na poslu uvijek jeli svježe i zdravo, a bez puno muke i (pro)mišljanja. Od gableca, snackova za pauze do ručka, nakon radionice, vaše kutijice za obroke koje nosite na posao, uvijek će biti napunjene svježim, cjelovitim i veganskim obrocima. 

Radionicu se održava u četvrtak 11.5. (17 - 19 h), a vodi ju tim Makronove - Tamara Dabić i Simona Mezić, a pripremamo sljedeće veganske recepte:

(Pre)zdravi keksi za "brzi" gablec

Šarena salatica od crne soje

Antistres pizza muffini 

Ljutkasta salata a'la guacamole

Bezglutenska kuskus rapsodija 

Svi recepti pripremaju se od prirodnih, veganskih, ekoloških i cjelovitih namirnica. Redovna cijena ove dvosatne radionice je 250 kn no uz odličnu pogodnost za bio&bio kupce - u zamjenu za 20 bodova na kartici cijena radionice iznosi 125 kn - uz kupon koji možete podići u bilo kojoj bio&bio trgovini (te ispunjenog donijeti na radionicu) ili ga preuzeti i ispuniti u Makronovi prije same radionice.

Svoju prijavu na radionicu možete uputiti na info@makronova.com ili na 01/ 4847 119 radnim danom od 10 - 17 h.

O voditeljicama:

Tamara u Makronovi radi već 18 godina, a Simona 3. Tamara za doručak obožava domaću kašu s orašastim plodovima, a Simona najviše gušta u hrskavim zobenim keksima. Obje su psihologinje po struci. Obje obožavaju matcha latte. Obje kuhaju kad god stignu, a vole da je hrana za posao fina, kreativna & funkcionalna, da ih drži koncentriranima i osnaženima cijeli dan. Dok ne planinari, pleše ili organizira događanja, Tamara gušta u pripremi nekih od svojih "klasičnih" recepata koje dovodi do savršenstva. Dok nije na jogi, u pisanju tekstova te negdje na biciklu, Simona eksperimentira u kuhinji te kreira recepte koji su doslovno neponovljivi jer svaki put nešto mijenja. Usprkos velikom broju odslušanih programa u Makronovi, nisu (još) učiteljice kuhanja, već zaposlene žene koje u ubrzani životni ritam pokušavaju na što jednostavniji način "ugurati" zdrave i cjelovite zalogajčiće (bez sati provedenih u kuhinji) te im to dobro ide od ruke.

 

Prijava na radionicu

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
6.6.2019.. Kokos od A do Ž