Čakre i zapadnjačka psihologija
Objavljeno: 29.9.2017..
 
 
 
Gošća: Snježana Nina Vukas
 
srijeda, 4.10. u 19 sati
 
 
Ako mislite da su čakre dio tradicije koja zapravo nema puno veze s vama, svakako razmislite još jednom! Znanje o čakrama moglo bi biti objašnjenje na koje ste dugo čekali – zašto je vaš život takav kakav jest!
 
Sustav čakri je jedinstvena mapa našeg tijela, osobnosti i života koja nam nudi razumijevanje naših  fizičkih, emotivnih i psihičkih trauma, izazova kao i jakih strana. Primjerice, čakre mogu biti previše otvorene, sa slabim razlučivanjem i filterima, dok druge mogu biti zaglavljene u obrascima izbjegavanja te ostajati zatvorene. To su zapravo nesvjesni obrambeni obrasci koji stvaraju manjkave strategije suočavanja s teškoćama i životnim problemima. S vremenom ti obrasci narušavaju ravnotežu i usklađenost našeg sustava te utječu na zdravlje i kvalitetu života. Ta se važna energetska središta otvaraju tijekom važnih stadija djetinjstva no mnogi događaji i ponašanja okoline mogu ih nehotice zatvoriti. Znanje  o čakrama moćan je alat za iscjeljenje i povratak u ravnotežu i može nam vratiti istinsku živost koja je naše prirođeno pravo. 
 
Više o čakrama saznajte na novoj Planetopijinoj srijedi kada je naša gošća Snježana Nina Vukas, učiteljica joge s edukacijom iz tjelesno orijentirane psihoterapije. 
 
Ulaznice za predavanje su 20 kn, a možete ih nabaviti u knjižari Planetopija, Ilica 68. Na predavanju će biti organizirana i prodaja Planetopijinih izdanja s promotivnim cijenama.
 
O predavačici:
 
Snježana Nina Vukas je međunarodno priznata učiteljica vinyasa joge, kreatorica Integral vinyasa joga metode koju osim u Hrvatskoj podučava po čitavom svijetu. Osnivačica je uglednog Sangha joga centra i škole za joga učitelje u Zagrebu. 
 
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
6.6.2019.. Kokos od A do Ž