Saznaj kako pripremiti širok raspon žitarica na našoj i bio&bio radionici "Iscjeljujuće žitarice bez glutena" 31.1., od 17 do 19 sati.

Voditeljica radionice je Željka Fordren Jambrešić, a svi polaznici će dobiti znanje pripremanja bezglutenskih žitarica i kako ga ukomponirati u svoju svakodnevnu prehranu kako bi poboljšali prehranu ili zdravlje. 

Žitarice su danas nepravedno pale u drugi plan zbog izbjegavanja proizvoda s glutenom, no one su vrlo važan izvor ugljikohidrata koji su esencijalni za normalno funkcioniranje organizma. Malo ljudi zna da postoji širok dijapazon žitarica koje ne sadrže gluten u sebi, lako su nabavljive i jednostavno se pripremaju, poput svih vrsta riže, prosa, kvinoje, amaranta, heljde i slično.

Naša učiteljica Željka će kroz demonstraciju i degustaciju predstaviti na koji način spomenute žitarice uključiti u prehranu uz korištenje i drugih skupina namirnica koje prirodno ne sadrže gluten te nam pripremiti sljedeće recepte:

  • Gluten-free kruščići
  • Proteinska salata od šarene kvinoje i tempeha
  • Hranjivi desert od prosa i batata
  • Savršeni snack to go
Redovna cijena ove radionice je 250 kn, no uz odličnu pogodnost za bio&bio kupce - u zamjenu za 20 bodova na kartici cijena radionice iznosi 125 kn* -  uz kupon koji možeš podići u bilo kojoj bio&bio trgovini (te ispunjenog donijeti na radionicu) ili ga preuzeti i ispuniti u Makronovi prije same radionice.
*navedena cijena primjenjuje se za uplate u gotovini i preko žiro računa
 
Prijaviti se možeš pozivom na 01/ 4847 119 radnim danom od 10 - 17 h ili mailom na info@makronova.com.
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
20.2.2021. Face Fitness by Mia