Pridruži nam se na novoj radionici "Detox nikada nije bio lakši" Lane Bekić i Denis Krelje u četvrtak, 14.3. od 17 do 19 sati u Makronovi. 
 
Kuhamo i pričamo o načinima kako potkanuti prirodnu detoksikaciju organizma (pogotovo jetre i žuči - organa najaktivnijima u ovo godišnje doba) raznim sezonskim namirnicama i dodacima prehrani u doba kada se iz zimskog sna budimo skupa s ostatkom prirode. 
 
Čak i kada se kvalitetno njegujemo i iznutra i izvana izloženi smo toksinima iz zraka, vode i hrane koju jedemo. Također, naše tijelo prirodno proizvodi toksine. Puno toga ovisi o našem probavnom sustavu, posebno o jetri - glavnom čistaču našeg organizma ovisi koliko ovih toksina izbacimo van, a koliko ostaje u organizmu.
 
Kad funkcionira idealno (u čistom okruženju, prirodi, čistom zraku i vodi), naš organizam nema problema s čišćenjem. No, kako se količina toksina oko nas povećava tako se u isto vrijeme smanjuje sposobnost organizma da se pročisti.
 
Rješenje se sastoji u tome da našim glavnim organima pružimo mogućnost da se pročiste. Iako bi tu osoba prvo pomislila na neki oblik dijete, rigorozne dijete i gladovanja neko vrijeme pa odmah nakon njih vraćanje starim navikama puno su opasnije nego uopće ne provoditi detoksikaciju. Promjene u izgledu samo su dio posljedica detoksa -  veća doza vitalnosti, pomlađeno tijelo, jači imunitet, gubitak kilograma – sve su to promjene koje će te oduševiti, ali još je važnije da će i potrajati!
 
Prepusti se sunčanoj atmosferi, porastu energije u tebi i oko tebe te saznaj kako kreirati različite proljetne obroke, uskladiti ih sa životnim stilom i tako zaista biti u skladu s prirodom.
 
No kako provesti detoks? Koliko treba trajati? Što točno trebam jesti? Kako se organizirati? Gdje pronaći potrebne sastojke i dodatke prehrani i koji su to?

Sve će nam to objasniti naš makrobiotički duo Bekić - Krelja i otkriti načine kako izbjeći proljetni umor, napade alergija i drugih proljetnih bolesti te ojačati organizam!

Redovna cijena ove radionice je 250 kn, no uz odličnu pogodnost za bio&bio kupce - u zamjenu za 20 bodova na kartici cijena radionice iznosi 125 kn* -  uz kupon koji možeš podići u bilo kojoj bio&bio trgovini (te ispunjenog donijeti na radionicu) ili ga preuzeti i ispuniti u Makronovi prije same radionice.
*navedena cijena primjenjuje se za uplate u gotovini i preko žiro računa.
 
Prijaviti se možeš pozivom na 01/ 4847 119 radnim danom od 10 - 17 h ili mailom na info@makronova.com.
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
21.3.2020. Face Fitness by Mia
2.4.2020. Brza veganska jela
5.4.2020. Skolioza i shiatsu