Stižemo u Split 26.4. s predavanjem Proljetno buđenje uz Do-In i shiatsu s početkom u 18 sati u Park hotelu Split i 27.4. s radionicom Do-In za vitalnost i snagu u trajanju od 10 do 14 sati u Zen yoga centru!
 
Na predavanju poslušaj što nam ima za reći naša Sanja Novko, shiatsu praktičarka i učiteljica na Međunarodnoj shiatsu školi pri Makronovi, te vinyasa joga instruktorica, a na radionici će joj se pridružiti Dražen Matošić, shiatsu praktičar.
 
Ulaz na predavanje je slobodan, a kotizacija za radionicu iznosi 340 kn za prijave i uplate do 10.4. te 390 kn za prijave i uplate nakon 11.4.
 

Što je Do-In?

 
Do-In su jednostavne tjelesne vježbe koje jednom naučene mozemo svakodnevno koristiti za razbuđivanje, povećanje vitalnosti, osjećaj snage, bolju cirkulaciju, ali i umirivanje ako smo previše napeti.? 
 
U Do-Inu to postižemo tehnikama disanja, istezanja, lupkanja i samomasažom akupresurnih zona i točaka. 
 
Do-In se vježba u bilo kojoj životnoj dobi, i u bilo kojim okolnostima - dovoljna je samo znatiželja i volja.? 
 
Do-In je sustav vježbi srodan shiatsu metodi rada na tijelu, a koristi je svaki shiatsu praktičar, bilo u preporukama klijentu i/ili u osobnoj praksi. 
 
 
Radionica je namijenjena: 
 
- svima koji žele unaprijediti svoju svakodnevicu i unaprijediti vitalnost 
 
- praktičarima bodyworka koji time mogu osvježiti svoju praksu i rad s ljudima 
 
- svim drugim profesionalcima koji rade s ljudima individualno ili grupno – Do In se odlično uklapa u različite aktivnosti kada je potrebna promjena atmosfere, poboljšanje koncentracije, razbuđivanje, ali i kada želimo postići grupnu povezanost  

 

PRIJAVI SE

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
21.3.2020. Face Fitness by Mia
2.4.2020. Brza veganska jela
5.4.2020. Skolioza i shiatsu