Povodom šesnaestog rođendana kojeg slavi bio&bio, u Makronovu stiže jedan od najpopularnijih veganskih kuhara u svijetu, Gaz Oakley, s predavanjem i promocijom svoje kuharice Vegan 100 posto u izdanju Planetopije, 10.5. u 19 sati te radionicom kuhanja Avant Gard Vegan, 11.5. u trajanju od 10 do 13 sati.

Gaz je poznati kuhar iz Walesa, instagrammer i youtuber upečatljivog imena Avantgardevegan. Svoju tradicionalni kulinarsku profesiju usmjerio je prema neodoljivim veganskim jelima kako bi proširio svijest o zaštiti životinja te podučio kako jesti i uživati zdravu hranu.  

Vegan 100%

10.5. u 19 sati, promocija knjige i predavanje 

Gazova kuharica Vegan 100 posto prevedena je na pet jezika i prodaje se diljem svijeta, a na hrvatskom ju možete čitati u izdanju Planetopije. U njoj je predstavio sva jela koja je stvarao od početaka svog veganstva pa sve do danas. Ovaj svestrani kuhar putujući svijetom predstavlja svoje kulinarske kreacije, pritom uspješno surađujući s raznim restoranima, a i sam planira otvoriti vlastiti, kada mu, kako kaže, broj pratitelja na YouTubeu prijeđe brojku milijun

Predavanje će se održati uz prijevod na engleski jezik.

Ulaz na predavanje je 50 kuna, a karte potražite u Planetopiji, Ilica 68.

Cooking with Gaz

11.5. od 10 do 13 h,  radionica kuhanja

Na ovoj će radionici Gaz u Makronovi demonstrirati četiri svoja posebno odabrana jela, što je savršena prilika da se upoznaš s njegovim načinom odabira i kombiniranja namirnica u sjajne veganske obroke. Bilo da si vegan ili ne, u Gazovim ćeš receptima i načinu kuhanja svakako pronaći nešto za sebe te inspiraciju za osvježavajuće promjene u vlastitoj kuhinji. Zato dođi na ovu radionicu i uvjeri se zašto je Gaz zvijezda svjetskog glasa!

Radionica se održava na engleskom jeziku bez prijevoda na hrvatski. 

Cijena radionice je 390 kuna za prijave i uplate do 10.4., a 450 kuna za sve uplate i prijave od 11.4. 

Prijave za predavanje i radionicu su otvorene na info@makronova.com i broj telefona 01/4847199!

PRIJAVI SE

Organizatori:

                   

 

Sponzori:

                     

 |  Ispis stranice


Tagovi: