Pripremi se za nadolazeće blagdane s cijelim nizom moćnih recepata za pravi veganski Uskrs na novoj radionici s bio&bio naše makrochefice Lane Bekić, "Uskrsna veganska jela" u četvrtak, 11.4. od 17 do 19 sati u Makronovi!

Upusti se u rapsodiju okusa i mirisa kroz bogate, gurmanske recepte, koji će se savršeno uklopiti u svaki blagdanski stol i nauči kako pripremati namirnice i izvući najbolje iz njih dok puniš kuhinju neodoljivim mirodijama proljeća te očaravaš goste primamljivim kombinacijama darova proljeća

Naša Lana spremat će pravu gozbu ispunjenu neodoljivim mirisima i okusima kroz sljedeće recepte:

  • Šarena proljetna pita za savršeno lagani veganski uskršnji doručak
  • Glazirana veganska ´šunka´u karameliziranom sosu od ananasa i naranče 
  • Rapsodija blagdanskih okusa u punjenoj butternut tikvi
  • Svečana veganska panna cotta s borovnicom za blagdanski užitak bez grižnje savjesti

U ovo vrijeme obilja, kada nam priroda nudi najbolje od sebe, trebamo iskoristiti sve njene darove i upustiti se u pripremu jela koja količinom, okusima i zasitnosti neće zaostajati za tradicionalnim uskršnjim stolovima te oduševiti ukusne pupoljke naših bližnjih, a da su pritom cruelty - free, organski i njeguju naše zdravlje. Uz ove trikove i alate sigurno nećeš nikoga ostaviti ravnodušnim za svojim blagdanskim stolom. 

Prijave su otvorene na info@makronova.hr i 01/4847119. Cijena radionice je 250 kuna, a zamjenom 20 bodova s bio&bio kartice možeš ostvariti popust na radionicu u iznosu od 50%!

PRIJAVI SE

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
21.3.2020. Face Fitness by Mia
2.4.2020. Brza veganska jela
5.4.2020. Skolioza i shiatsu