Dođi na našu novu radionicu s bio&bio, Kokos od A do Ž i nauči sve o pripremi najpopularnijeg ljetnog voća i njegovim proizvoda od naše makrochefice Tončike Cukrov 6.6. u 17 sati!

Otkrij kako najbolje iskoristiti puni potencijal osvježavajućeg kokosa u brojnim slasnim kombinacijama, ali i u kozmetičkom smislu, jer Tončika ti je, uz ukusne recepte, pripremila i načine kako koristiti prirodne proizvode od kokosa u njezi kože.

Osim što je savršen saveznik u mršavljenju, održavanju zdravlja srca i probave, kokos suzbija želju za slatkim i energizira tijelo, pogotovo u vrućim ljetnim mjesecima kada nam tijelo traži neki osvježavajući energetski "kick"

Na našoj radionici naučit ćeš kako raditi ukusne kokos torte i sladolede s drugim sezonskim voćem, koje možeš jesti bez grižnje savjesti kao ljetne deserte, smoothieje za zdravlje kože i mnoge druge recepte od kokosovih proizvoda poput ulja, mlijeka, kokosove vode i slično. 

Uz to, saznaj i trikove kako ih iskoristiti u njezi kože i tijela iznutra i izvana!

Prijavi se već danas - cijena radionice je 250 kuna, ali zamjenom 20 bodova s bio&bio kartice možeš ostvariti popust na radionicu u iznosu od 50%!
 
Vidimo se u Ilici 11!

PRIJAVI SE

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
24.10.2020. FACE FITNESS by Mia
8.11.2020. UMIJEĆE DISANJA
11.11.2020. OKUSI ORIJENTA vol. 2
29.11.2020. SKOLIOZA I SHIATSU