Makronova stiže u Pulu s radionicom Cjelovita prehrana za zdravlje štitnjače u subotu, 28.9. u Centru Valovi (Rizzijeva 65).
 
Radionica će trajati od 11 do 14 sati, a voditeljice Željka Fordren Jambrešić, učiteljica kuhanja u Makronovi i Anita Kušić, bio&bio edukatorica će pričati o cjelovitoj prehrani, dodacima prehrani i biljnim napitcima te demonstrirati recepte koji podržavaju optimalno zdravlje ove iznimno bitne žlijezde našeg organizma. 
 
 
Štitnjača brine o svakoj stanici u tijelu, a ako je van ravnoteže, brzo će nas upozoriti različitim signalima i simptomima.
 
Razne bolesti i problemi sa štitnjačom poprimili su gotovo epidemijske razmjere u svijetu, a procjena je da čak 7 od 10 osoba u zapadnjačkim zemljama ima neki oblik bolesti štitnjače (Hashimoto, Gravesova bolest, hipotireoza, čvorovi na štitnjači ili „hormoni divljaju“).
 
Ako uzmemo u obzir da je štitnjača organ s nevjerojatnom sposobnošću rehabilitacije, taj podatak nije toliko zastrašujuć. Uz zdravu prehranu, konzumacijom određenog bilja i dodataka prehrani te redovitom primjenom nekoliko tehnika, štitnjača se može iscijeliti.

 

Cijena radionice: 250 kn.
 
Informacije i prijave: info@makronova.com i 01/48 47 119 (10 - 17 h) ili klikom na link dolje

 

PRIJAVI SE

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
20.2.2021. Face Fitness by Mia