Ideje za osnažujuć doručak

Ulazimo punom parom u novu sezonu radionica s bio&bio s našom makrocheficom Lanom Bekić koja će nam na prvoj jesenskoj radionici, u četvrtak 19.9., s početkom u 17 sati otkriti moćne "Ideje za osnažujuć doručak". 

S doručkom započinje dan. Mnogi za njega nemaju vremena ili ga smatraju nebitnim obrokom pa ga obično preskaču, što je vrlo pogrešno, jer izuzetno je važno pravovremeno unijeti hranu u organizam budući da na taj način sprječavamo njegovu iscrpljenost i održavamo psihofizičku ravnotežu.
 
Koncepti doručka mogu biti različiti. Ovise o našim potrebama za taj dan, zdravstvenom stanju, ali i o dobu godine i sl. Stoga pri izboru namirnica valja voditi računa o svim tim elementima kao i o tome da doručak ne preskočimo, ali i da ne pretjeramo s konzumiranjem hrane. Posljedice takvog ponašanja bit će ili slabost ili potreba za odmorom i snom. Onima koji rade, ni jedno stanje od ta dva ne ide u prilog.
 
Zato će ti naša Lana približiti cijelu sliku doručka, koje namirnice najbolje kombinirati za svoje potrebe te otkriti jednostavne načine pripreme nakon kojih uistinu više nećeš moći naći izgovor zašto nemaš vremena za najvažniji obrok u danu
 
 
Uvjeri se u to kroz gledanje pripreme i degustacije sljedećih Laninih recepata koje će nam prezentirati na radionici:
 
 
1. Bogatstvo okusa u superzdravoj kokos palačinki
 
2. Šareni veganski omlet za prste polizati
 
3. Bundeva-kokos rapsodija u slasnom chia pudingu
 
4.  Moćna avokado zdjelica za savršen početak dana

 

Prijavi se već danas na info@makronova.com ili 01/48 47 119 i rezerviraj svoje mjesto na radionici. 

Cijena radionice je 250 kuna, a zamjenom 20 bodova s bio&bio kartice možeš ostvariti popust na radionicu u iznosu od 100 kuna, što znači da ju plaćaš samo 150 kuna!

PRIJAVI SE

 |  Ispis stranice


Tagovi: