Kako (kvalitetno) nahraniti mozak i održati dobro raspoloženje i svježinu, saznaj iz prve ruke na Makronovinoj radionici u subotu, 26.10.od 10 do 13 sati pod nazivom Nahrani mozak - razbistri se, razvedri se!
 
Radionicu vode Željka Fordren Jambrešić, učiteljica kuhanja i Tamara Dabić Kempf, prof.psih i edukatorica.
Željka i Tamara će ti na ovoj radionici približiti što je kvalitetna prehrana koja je podrška tvojoj mentalnoj svježini, dobrom raspoloženju, emocionalnoj stabilnosti i životnoj radosti.
 
Tamaru je profesionalna znatiželja odvela u istraživanje novih spoznaja o utjecaju nutritivnih svojstava hrane na mentalno zdravlje i kognitivne funkcije pa će s tobom podijeliti što je otkrila, a i iskustveno zaključila.
 
Željka se posvetila istraživanju namirnica i jela koja su odlična podrška zdravlju tvojeg mozga pa će ti predstaviti nekoliko recepata i kroz njih dati tips&tricks kako se kvalitetno hraniti i to jednostavno primijeniti u užurbanoj svakodnevici.
 
Prijavi se već danas na info@makronova.com ili 01/48 47 119 i rezerviraj svoje mjesto na radionici. 
 
 
Cijena radionice je 390 kuna, a zamjenom 20 bodova s bio&bio kartice možeš ostvariti popust na radionicu što znači da ju plaćaš samo 210 kuna!
 

PRIJAVI SE

 

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
20.2.2021. Face Fitness by Mia