Okusi Orijent u vlastitoj kuhinji!
Objavljeno: 5.11.2019.

Na našoj novoj radionici s bio&bio u četvrtak, 14.11., od 17 do 19 sati makrochef Zoran Cipek uvest će nas u svijet egzotičnog Orijenta kroz njegove kulinarske klasike, poput humusa, sfouf-a, veganskih ćevapčića i mnoge druge. 
 
Pokaži svom nepcu i okusnim pupoljcima zašto niti jedna svetkovina u Libanonu ne može proći bez sfoufa, slasnog kolača s kurkumom ili pak hadžijskog "ćevapa", napravljenom prema tradicionalnom receptu istoka rezerviran samo za rijetke – na veganski način!
 
I još više, i još dalje, i još bolje – na radionici OKUSI ORIJENTA U MOJOJ KUHINJI
 

Glavni recepti:

 
SFOUF – tradicionalni libanonski kolač s grizom i kurkumom, poslužuje se u svakoj svečanoj prigodi (rođendani, zaruke, vjenčanja, razne proslave, pa i karmine)
 
HADŽIJSKI "ĆEVAP"  - Hadžija ili, rjeđe, hadži (arap. ????‎‎, "hodočasnik") je počasni naslov koji se daje muslimanima koji su obavili hadž, odnosno hodočašće u Meku. Izraz se u prenesenom smislu ponekad koristi za osobe koje su se istakle nekim velikim dostignućem odnosno uživaju autoritet u zajednici. 
 
Radit ćemo još:
 
- tanke lepinje od integralnog brašna
- hummus – na 2 načina
 
 
Ekskluzivna cijena za korisnike kartice bio&bio kluba je 150 kn za dvosatne radionice, a puna cijena radionice iznosi 250 kuna.
 

PRIJAVI SE

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW