Makronovina učiteljica kuhanja Tončika Cukrov, na radionici s bio&bio, u četvrtak 12.12. s početkom u 17 sati i trajanju do 19 sati priprema različite varijante bezglutenskih veganskih slastica koje će se idealno uklopiti na svaki blagdanski stol i zadovoljiti najzahtjevnije slatkoljupce.
 
U različitim situacijama, pa tako i u onima vezanim za prehranu, skloni smo tražiti krivca koji je uzrok “svih naših problema”. Pšenica i gluten danas su među najčešće prozivanim namirnicama, zbog sve češće intolerancije i različitih zdravstvenih tegoba do kojih dovode.
 
Budući da se upravo u slasticama često koriste rafinirani sastojci koji oslabljuju naš organizam (npr. rafinirano pšenično brašno te rafinirani šećeri i zaslađivači), na ovoj radionici isprobat ćeš koliko slastice bez glutena mogu biti zanimljive, ukusne i neodoljive, a od cjelovitih i veganskih sastojaka s prirodnim zaslađivačima.
 
Naučit ćemo tips&tricks za jednostavne deserte koje su slasni zalogaji kad nas uhvati poriv za slatkim, ali uz to i izgledaju kao primamljivi blagdanski ukrasi.
 
Na radionici pripremamo i degustiramo sljedeće recepte:
 
  • Nougat torta
  • Amarena čokoladna srčeka
  • Light čupavci
  • Mirišljavi keksići
 
Redovna cijena ove radionice je 250 kn, no uz odličnu pogodnost za bio&bio kupce, u zamjenu za 20 bodova na kartici, cijena radionice iznosi 150 kn !
 
 
Prijaviti se možeš pozivom na 01/ 4847 119 radnim danom od 10 - 17 h ili mailom ma info@makronova.com.
 
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW