Pridruži se našoj joga učiteljici Lari Žigić na njenom Integral Vinyasa Masterclassu u subotu, 15.2. s početkom u 10 i trajanju do 12 sati

Kroz praksu Integral Vinyasa Yoge istražit ćemo aktivaciju centra, probutit ćemo Agni, vatru života, radit ćemo na sinkronizaciju daha i pokreta koje je posebno teško povezati kroz intenzivniju praksu, donijeti svijest o našoj unutarnjoj snazi te se zabaviti uz balanse na rukama. Skupa ćemo na put osvješćivanja svoje snage, koristeći mantre, mudre, pranaymu i asane.
 
Inverzije koje radimo na satu pomažu nam vidjeti novu perspektivu, ali isto tako razvijaju snagu u centru. Perspektiva nije namijenjena da bude stalna i fiksirana. Ako ne razvijemo snagu u centru, naša baza postaje slaba što se rezonira i u svakodnevnome životu. 
 
 
NAPOMENA: Praksa neće biti namijenjena potpunim početnicima i onima koji nikada nisu vježbali jogu
 
 
Cijena: 150 kn
 
 

 

O učiteljici 

 

Lara je certificirana joga učiteljica, po struci diplomirana grafička dizajnerica, a jogom se bavi od 2013. godine pod vodstvom Ive Mertić. U 2015. upisuje obuku za joga učitelje u Sanghi kod Snježane Nine Vukas, koju uspješno završava 2016. godine. U Makronovi vodi novi program Integral Vinyasa joge inspirirane elementom zemlje, vatre, zraka ili vode Satovi se prilagođavaju godišnjim dobima, srednje su napredni i intenzivni, uz puno modifikacija, i kao takvi prilagodljivi svima.
 
Larini veliki izvor inspiracije i znanja na putu joge su Snježana Nina Vukas, Iva Mertić, Sharon Gannon, David Life, Tiffainy Cruikshank te mnogi drugi domaći i inozemni učitelji. Za jogu kaže kako je to „disciplina koja me ispunjava na fizičkoj (asana), mentalnoj (meditacija) i duhovnoj razini (Bhakti). Praksa yoge duboko je utjecala na moj život, postala je način življenja, svakodnevno me uči poniznosti, dobroti, promjeni, tišini, mirnoći kroz niz pokreta i osvještavanje daha, te mi daje kontrolu i ljubav. Ona je moja veza s unutarnjim svijetom."
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW