Otkrij svijet veganskih "sireva"
Objavljeno: 22.1.2020.

Mozzarella, feta, cheese dip - sve su to nazivi koji na prvu ne pripadaju veganskom svijetu. No, makrochefica Marina Brekalo će svojom premijerom u Makronovinoj kuhinji, u četvrtak, 6.2. s početkom u 17 i u trajanju do 19 sati, pokazati kako pripremiti ove slasne delicije na vege način.

Prijavi se na ovu radionicu mailom na info@makronova.com i saznaj kako od biljnih "sireva" napraviti mnoštvo samostalnih jela i priloga uz glavna jela, grickalice, kolače, kreme... 

Marina za sebe voli reći da je dijete Makronove jer je prije skoro dva desetljeća krenula s knjigom Hrana za život i uz nju izgradila temelje svega što danas ima i što zna. Strastvena je zaljubljenica u pripremu hrane, a kao dizajnerica  još veću pažnju posvećuje dekoriranju i serviranju tako da na tanjurima svaki put nastaju neke nove kreacije. Za njenu prvu radionicu u Makronovi odabrali smo temu veganskih "sireva" jer ih je istražila i isprobala zaista u detalje.

*Redovna cijena ove radionice je 250 kn, no uz odličnu pogodnost za bio&bio kupce, u zamjenu za 20 bodova na kartici, cijena radionice iznosi 150 kn !
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW