#glumicapakuha - Anita Matić Delić

20.2. od 17 do 19 sati

Anita Matić Delić prvo je bila naša polaznica, pa postala prijateljica, i velika fanica, a naš odnos dalje istražujemo i u novoj suradnji - njenoj radionici kuhanja u organizaciji Makronove i bio&bio

Anita će na svojoj radionici #glumicapakuha predstaviti neka od svojih najdražih jela i pokazati kako uskladiti svakodnevan intenzivan raspored i kuhanje na zdrav način od ekoloških i cjelovitih namirnica biljnog podrijetla.
Posao glumice donosi prilično nesistematičan raspored, u koji treba još uklopiti i brigu o djeci i njihovim aktivnostima i - kuhanje! Često pitanje koje joj postavljaju njeni pratitelji je "Kad još stigneš zdravo kuhati?"
Anita kaže da joj kuhanje pričinja zadovoljstvo i radost zato što se osvjedočila dobrobitima za sebe i svoju obitelj - sinove Vala i Adriana, i muža Maria koji joj se rado pridružuje u kuhinji.

Uz znanja koja je stekla na Makronovinoj školi kuhanja dodala je vlastitu kreativnost, znatiželju i uzbuđenje, a koliko uživa u kuhanju i dijeljenju znanja imate priliku i osobno iskusiti na radionici 20.2.

Za ovu radionicu Anita je odabrala sljedeće recepte:
Krem juha od cvjetače s krutonima beskvasnog kruha
Proteinski boost ručak
Detoks salata od basmati riže i povrća
Sočne kokos kocke


Iskoristi svoje bodove na bio&bio kartici i ostvari pogodnost!
Cijena radionice u zamjenu za 20 bio&bio bodova: 150 kn
Redovna cijena radionice: 250 kn

Rezerviraj svoje mjesto na: info@makronova.com

 

 

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW