Životna priča Zorana Salopeka govori o uspjehu ostvarenom kroz duboku osobnu transformaciju. Ono što je, zbog nedostatka obrazovanja, samopouzdanja te socijalnih i emocionalnih vještina moglo završiti kao život osuđen na ostanak u neimaštini, pa i na margini društva, postala je upečatljiva priča o savladavanju prepreka, ulaganju u osobni rast i obrazovanje koje mu je vratilo samopouzdanje i vjeru u sebe. I, potom donijelo život o kakvom je sanjao! „Ako izgradiš sebe, sve što želiš će doći“ krilatica je Zorana Salopeka, koju suvereno živi svaki dan. U svojem prvijencu „Neboder života“ kojim je oduševio brojne čitatelje, ispričao je svoju priču, ali podijelio i metodu koja mu je pomogla u razvoju samosvijesti. 
 
18.3. u 19 sati / predavanje
 
U teškim životnim okolnostima Zoran Salopek okrenuo se radu na sebi i razvio metodu koja mu je pomogla da potpuno transformira život.  Njegova fascinantna priča o razvoju i uspjehu bazira se na jednostavnoj metodi razvoja samosvijesti koja je primjenjiva na svakoga. Uvod u teoriju i praksu primjene ove metode u svim sefarama života saznajte na predavanju u sklopu "Planetopijinih srijeda". 
 
Cijena ulaznice: 20 kn
 
4.4. 9 – 16.30 sati / iskustvena radionica
 
Svoj izazovan put o uspinjanju iz podruma života prema vrhu nebodera, Zoran je pretočio  u niz korisnih alata za razvoj samosvijesti. Svoje iskustvo, znanje i mudrost oblikovao je u radionicu na kojoj ćete:
- osvijestiti gdje se nalazite u vlastitom neboderu života
- osvijestiti vlastite potencijale, ali i “unutarnje sabotere” koji vam stoje na putu do viših katova
- prepoznati uvjerenja, očekivanja i stavove koji nam onemogućavaju da sami sebe objektivno sagledamo 
- usvojiti vještine samosvijesti i kako ju razviti
- upoznati put do većeg samopouzdanja, unutarnjeg mira, zahvalnosti i životne radosti
 
Cijena: 
- za prijave i uplate do 20.3.: 690 kn
- za prijave I uplate od 21.3.: 790 kn
 
Prijave na info@makronova.com
 
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
23.10.2021. FACE FITNESS BY MIA