Prva pomoć za emocije
Objavljeno: 1.6.2021.

 

 

PRVA POMOĆ ZA EMOCIJE

Ciklus interaktivnih radionica

 

Prvi ciklus Prva pomoć za emocije osmišljen je u želji da ti pružimo podršku da upoznaš i prigrliš svoje emocije, te posebno u želji da naučiš kako se riješiti nekih neugodnih, nekonstruktivnih i dugotrajnih emocionalnih stanja koja te ometaju u svakodnevnom funkcioniranju. Vjerovali ili ne, mi možemo dobrim dijelom birati svoje emocionalna stanja, možemo upravljati dijelom svojih emocija.
Cilj ovog ciklusa radionica je naučiti kako ne nastradati u emocionalnom vihoru, i/ili ako smo već stradali, kako koristiti “pojas za spašavanja” i naučiti što on uopće jest - kad govorimo o emocijama.

 

Kako je ciklus zamišljen i što će sadržavati?

 • Upoznavanje s emocijama i njihovom svrhom i funkcijom
 • Osvještavanje vlastitog emocionalnog svijeta i najčešćih emocionalnih reakcija i obrazaca
 • Upravljanje emocijama i postupcima koje potiču
 • Veći fokus na 4 emocionalna stanja: odbijanje, ruminacija, neuspjeh i krivnja
 • Preuzimanje odgovornosti za vlastite emocije i alati za postizanje emocionalne stabilnosti
 • Interaktivne vježbe u manjim grupama


Zašto se uključiti i što očekivati?

 

Prije svega možeš očekivati podršku i prihvaćanje u zanimljiv i jednostavan praktičan rad. Radit ćemo u zatvorenoj grupi koja će u pet termina zajedno istraživati emocionalni svijet. Saznat ćeš kako osnažiti svoj emocionalni imunitet i emocionalnu vitalnost, steći nove uvide i primjenjive alate i putokaze. Ciklus je zamišljen kao početak iscjeljujućeg procesa.

 


Što kažu naši dosadašnji polaznici?

 

 • Sa svake radionice sam ponijela nešto sa sobom što mi je ostalo i mogu koristiti. Voditelji su odlični, same pohvale. Na jako jednostavan i pristupačan način približavaju teme.
   
 • Dobila sam uvide poput “nemoj širiti teritorij povrede; nema smisla istjerivati pravdu”, “smijem sama sebe staviti na prvo mjesto, a da to nije sebično nego da na kraju služi svima oko mene”. Bilo je iznimno ugodno! Posebno mi je odgovarao način rada voditelja, jako lijepo, skladno i međusobno nadopunjavajuće.
   
 • Dobila sam puno praktičnih životnih uvida i odgovora na pitanja poput “Što ću ja s tim?” i “Gdje sam tu ja?” itd.
   
 • Uvidjela sam da sebe rijetko uvažavam, da se ne pitam što ja iskreno mislim, već čekam druge… što me na kraju i povrijedi. Skroz mi je odgovarao način rada voditelja, sve mi je bilo blisko i razumljivo.
   
 • Najznačajniji uvid bio je taj da sam važna i da je bitno misliti na sebe. Jedino što je važno promišljati su osobna stanja i misli, a ne drugi. Komunicirati, a ne očekivati i osuđivati. Vježbati alate kako da mi bude bolje. Odgovarala mi je pohvala i isticanje pozitivnih strana u svakom primjeru.

 

Voditeljica: Tamara Dabić Kempf
 

Tamara je psihologinja s 25-godišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu s ljudima. Posebno je inspirira grupni rad, a područje emocija smatra iznimno važnim za ukupno zdravlje i zadovoljstvo u životu. Polaznici koji su sudjelovali na Tamarinim radionicama ističu njenu jasnoću, inspirativnost, stukturiranost, sposobnost vođenja, te blagost i podržavajući stav.

 

Termini susreta u ciklusu: 26.10., 9.11., 23.11., 7.12. i 21.12.
od 17:30 do 20 sati.

 

Cijena i način plaćanja

Cijena za uplatu u cijelosti: 1.250 kn

Cijena za uplatu u 3 rate: 1.500 kn

 • Upisuje se cijeli ciklus - nije predviđeno pohađanje pojedinačnih radionica.
Broj mjesta u grupi je ograničen.
 
Rezervacija mjesta potvrđuje se akontacijom u iznosu od 500 kn odmah po prijavi.
Ostatak iznosa uplaćuje se prema odabranoj opciji.
 
Akontacija je nepovratna u slučaju otkazivanja 14 dana prije početka Ciklusa.
 

Napomena
Ciklus nema psihoterapeutski karakter, te nije namijenjen osobama koje su u psihijatrijskom praćenju, dijagnostici i terapiji.
 

 

Prijavi se već sad na info@makronova.com i rezerviraj svoje mjesto.


Zatraži više informacija i prijavnicu

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
27.11.2021. FACE FITNESS BY MIA