Odmak od užurbane svakodnevice
Povećanje vitalnog kapaciteta organizma
Motivacija i inspiracija za kvalitetno življenje
Veće samopouzdanje i odlučnost
Višemjesečni učinak i cjeloživotno učenje

Originalan i jedinstven koncept retreata Obnavljanje prilika je da se priključite prirodnom proljetnom ciklusu organizma za obnavljanjem koji je podržan sinergijskim djelovanjem pomno osmišljenih aktivnosti u optimalnom prirodnom okruženju. Iskustvo prethodnih retreata potvrdilo je vidljive rezultate te kao i ostali Makronovini seminari pruža trajnu vrijednost u obliku usvojenih znanja i vještina.

Autor koncepta je Zlatko Pejić, a retreat vode njegovi dugogodišnji suradnici: David Pejić, Sanja Novko, Lana Bekić i Tamara Dabić Kempf.

Koncept retreata je isključivo iskustven i praktičan.

Jednostavne aktivnosti tijekom dana na nježan ali moćan način vraćaju organizam na "izvorne postavke" podržavajući njegov prirodan poriv za obnavljanjem upravo u ovom periodu godine.
Dodatna podrška ovom procesu su posebno osmišljeni obroci i funkcionalni napitci od ekoloških i cjelovitih biljnih namirnica (bazirani na makrobiotičkim principima).
 
Krajnji rezultat - na fizičkoj i mentalnoj razini je:
- odmak od svakodnevnih životnih zahtjeva i opuštanje
- veća pokretljivost
- veća fleksibilnost
- veća motivacija i jasnija osobna vizija
- detoks i osvježenje organizma
- "opremljenost" alatima za jednostavnu primjenu u svakodnevnom životu (i nastavak pozitivnog utjecaja retreata)

 

Gdje smo smješteni?

Okruženje u koje je smješten seminar posebna je podrška njegovim aktivnostima i procesima. Prašćari su malo selo u blizini Višnjana, a imanje na kojem se odvija seminar jedno je od najljepših u Istri, i šire.
Stare kamene kuće obnovljene su u modernom stilu i nude luksuznu poveznicu starog i novog. Vile su pomno uređene, moderno opremljene i vrlo ukusno uređene. Uz lijepo osmišljene vrtove, svaka vila ima i bazen.
 


 

Powered by bio&bio: 

Informacije i prijaverezidens@makronova.com, 01/ 4847 119

 

Pitaj nas sve o seminaru