JIVAMUKTI OPEN XL SAT (120 min) s Darkom

 

Ponedjeljak, 8.11. / 17:30 – 19:30

Četvrtak, 11.11. / 17:30 – 19:30


Doživite dug i intenzivan Jivamukti Open ekstra dugi sat.

Ovaj poseban format sata, običnog trajanja 90 minuta klasičnog Jivamukti otvorenog sata, daje učitelju i polaznicima više vremena za dublje zaroniti u specifične aspekte Jivamukti yoge i pravilno pripremiti naprednije asane. 

U osnovi, ovaj sat je mini radionica Jivamukti yoge s malom razlikom što je na satu Jivamukti Open XL fokus više na intenzivnoj, fluidnoj i uravnoteženoj praksi Jivamukti yoge nego u klasičnom formatu radionice, gdje praksa često dolazi iza ili je ispekidana teorijskim objašnjenjima. Sat se odvija ritmičnim dinamičnim tempom, slijedeći učiteljevo usmeno vođenje uz praktične asistencije. 

Tipičan otvoreni sat uključuje dinamičnu Jivamukti vinyasa sekvencu praćenu glazbom, relaksacijom i meditacijom. Dharma razgovor na početku sata, predstavlja klasična učenja joge kao relevantna za nečiji život kako na, tako i izvan prostirke, podržan je i praćen pjevanjem, svjesnošću daha, tekućim nizom sekvence asana, istraživanjem poravnanja, praktičnim asistencijama, opuštanjem i meditacijom. Eklektična glazba iz svih tradicija igra integralnu ulogu u svakom satu. 

Jivamukti Open XL otvoren je i savršeno pristaje vježbačima svih razina, a za sve njih bit će izazovan i zahtjevan. Vježbate vlastitim tempom uz usmeno vođenje i praktične asistencije. Asana opcije bit će osigurane za polaznike početne, srednje i napredne razine, iako je prijašnja redovna praksa dobrodošla za lakše praćenje sata.


 

O voditelju:
Darko Milaščević, certificirani je Vinyasa i Jivamukti joga učitelj s 15 godina iskustva u podučavanju joge, predavač trajnog obrazovanja za Yoga Alliance USA (YACEP), licencirani fizioterapeut i doktorand na doktorskom studiju Neuroznanosti.

Nakon svoje prve obuke za učitelja joge 2005. godine, s naprednom učiteljicom i joga terapeutkinjom iz New Yorka, Sonjom Rzepski (Pure Yoga NY), Darko nastavlja svoj kontinuirani profesionalni razvoj pohađajući radionice sa svjetski priznatim senior učiteljima, produbljujući svoje razumijevanje joge, unaprjeđujući vještine i razvijajući osobni stil podučavanja Vinyasa joge temeljen na dubokom razumijevanju pokreta i preventivnih učinaka joge. Satovi su mu intenzivni i izazovni, ali istovremeno sigurni i introspektivni.
 

Cijena:

280 kn pojedinačna cijena po terminu

500 kn za oba termina

 

  • Obavezna prijava i potvrda rezervacije mjesta uplatom.
  • Maksimalan broj polaznika : 12
  • Potrebno je ponijeti vlastitu prostirku


Prijavi se

 

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
11.3.2023. FACE FITNESS BY MIA
18.3.2023. UMIJEĆE DISANJA