Vježbajte u Makronovi
Objavljeno: 24.3.2018.

JOGA U MAKRONOVI

Dokazano je da redovna tjelovježba ima ogroman pozitivan učinak na cjelokupno psihofizičko stanje čovjeka: poboljšana koncentracija i radna učinkovitost, ispravno držanje, pozitivan stav prema sebi te sprečavanje mnogih tegoba

 

OJAČAJ, VITALIZIRAJ SE, REGENERIRAJ SE!


Afterwork joga

ponedjeljkom i četvrtkom: 17:30 - 18:45 h

Afterwork yoga posebno je osmišljena za (pre)zaposlene. Dođi i protegni kralježnicu i sve mišiće nakon dugog sjedenja na poslu, ojačaj svoju mišićno - koštanu strukturu, opusti se i dovedi um u ravnotežu.

Oslobodi se toksina koji se skladište u tijelu kada previše sjediš. Nauči pravilno disati da se osvježiš i energiziraš

Voditeljica programa: Vladimira Vlatka Frketić

 

 

 

Integral Vinyasa - Elemental Flow by Sangha
 
ponedjeljkom i četvrtkom: 19 - 20:15
 
Elemental flow yoga praksa utemeljena je na praćenju prirodnih elemenata i ciklusa, pa tako formiranje prakse ovisi o godišnjem dobu, dobu dana i prilagođava se i drugim promjenama.
 
Asane povezujemo u logičan i tijelu prirodan slijed, imajući na umu biomehaniku i energetsku anatomiju. Tako će naša voditeljica Lara, ovisno o grupi, sezoni dijelu dana i slično, kreirati praksu inspiriranu elementom zemlje, vatre, zraka ili vode. Ovi satovi yoge srednje su napredni i intenzivni te uz puno modifikacija i kao takvi prilagodljivi svima.
 
Voditeljice programa: Lara Žigić
 
 

55+ yoga

četvrtkom: 9:45 - 10:45 h
 
Ovi yoga satovi namijenjeni su osobama zrelije dobi, zatim svima onima koji žele malo laganije vježbati te osobama koje zbog manjih ozljeda nisu u mogućnosti polaziti intenzivnije programe. Ovo se odnosi na ozljede u oporavku, manje ozljede koljena te kralježnice (diskus hernije), išijas i sl.
 
Fokus je pravilno izvođenje pozicija koje su modificirane i ne preduboke. Radimo na snazi i fleksibilnosti, no s pažljivo odabranim asanama koje su sigurne ukoliko se pravilno izvode. Za osobe koje nisu u mogućnosti sjediti na prostirci i izvoditi položaje na podu, pripremili smo modifikacije sa stolicom. 
 
Voditeljica programa: Maja Dragojević


više o voditeljici


Cijena Afterwork i Integral Vinyasa yoge: 300 kn za 8 dolazaka/180 kn za 4 dolaska

Cijena Joge 55+: 150 kn za 4 dolaska
 
  • Dolasci su iskoristivi tokom 2 mjeseca (termini Afterwork yoge i Integral Vinyasa yoge se mogu komibinirati)
  • Cijena Drop In sata za bilo koji tip yoga classa je 50 kn. 
 
Želite li isprobati pojedino vježbanje i vidjeti odgovara li vam, odaberite jedan besplatni probni sat od ponuđenih programa. 
 
Kako bismo Vam osigurali što bolje uvjete rada, broj polaznika u grupama je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. 
 
Za više informacija i prijave, kontaktirajte nas na info@makronova.com i putem Makronovinog telefona 01/ 4847 119.
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
24.11.2019. Okusi istoka
28.11.2019. Maštoviti vege wok
30.11.2019. Umijeće disanja
21.12.2019. Volim pizzu vol. 2