Početak Skip Navigation Links > Ciklus osobne ekologije
Novo ruho Ciklusa osobne ekologije
Objavljeno: 19.7.2017..
 

Aktiviraj unutarnje potencijale

Program Zlatka Pejića

Iako se nerijetko oslanjamo na vanjske izvore kao potencijalna rješenja vlastitih nedoumica,  problema i preopterećenosti, dugoročno rješenje za iscjeljenje i ispunjenost nalazi se u nama samima. Naš organizam je posložen tako da je sposoban sam regulirati sve što mu je potrebno, uz podršku kisika, tekućine i hrane izvana, samo ga moramo naučiti usmjeravati da „radi“ za nas.
 
Disanje je često prepoznato samo kao način uzimanja kisika, a zapravo je čitavo umijeće upravljanja mentalnim i biološkim procesima u organizmu, „zapakirano“ u jednostavni udah i izdah.
 
Komunikaciju promatramo kao sredstvo sporazumijevanja s drugima, zaboravljajući da je početna točka svake komunikacije ona unutar nas samih.
 
Stres doživljavamo kao „napad“  te tražimo vanjske načine kako ga umanjiti, umjesto da se ojačamo koristeći svoje tijelo, misli i emocije. Prisutnost u onome što radimo postala nam je strana, pa često ne lažemo kad na odgovor na pitanja: „Kako si?“, odgovorimo: „Van sebe“.
 
Većina nas, velik dio vremena, na različite načine provodi izvan sebe i ne koristi dovoljno unutarnje potencijale koji su cijelo vrijeme dostupni. 
 
Zato, otkrijte i aktivirajte svoje unutarnje potencijale koje ste (pre)dugo zanemarivali, u novom ruhu Ciklusa osobne ekologije makrobiotičkog savjetnika i učitelja Zlatka Pejića
 
U 6 termina ciklusa, naučit ćete:
 
različite tehnike disanja i načine na koje ih prilagoditi situaciji te ukupnom psihofizičkom stanju
praktične vježbe za učinkovitu transformaciju stresa koristeći tjelesne i mentalne procese
kreirati osjećaj prisutnosti i unutarnjeg mira različitim vizualizacijama i meditacijama
više o teorijskog podlozi disanja, stresa i prisutnosti
kako integrirati različite tehnike u jednostavan slijed koji možete prakticirati samostalno
detektirati svoje jače i slabije unutarnje potencijale te pratiti napredak u njima
 
Osigurajte si vitalnost, zadovoljstvo i ispunjenost. Korištenjem isključivo vlastitih kapaciteta, bioloških i mentalnih procesa, promijenite ono što vas koči da živite punim kapacitetom te ostvarite (i zadržite) dugoročnu pozitivnu promjenu.
 
Termini ciklusa: 24.2., 3.3., 17.3., 24.3., 14.4. te 21.4.  (svaki termin od 10 – 13 h).
 
U prva dva termina obrađuje se tema stresa te transformacije stresa, u druga dva termina tema umijeća disanja, a u posljednja dva termina upoznajemo i unapređujemo vještinu prisutnosti kao metode kultiviranja i zadržavanja unutarnjeg mira.
 
Cijena Ciklusa osobne ekologije je 2.150 kn za uplatu na 3 rate, a 1.850 kn za uplatu u cijelosti do 1. termina ciklusa. U oba slučaja, akontacija u iznosu 700 kn uplaćuje se odmah po prijavi kao potvrda mjesta na programu.
 
O autoru i voditelju seminara:
 
Autor programa i koncepta osobne ekologije je Zlatko Pejić, naš najiskusniji makrobiotički savjetnik i međunarodno priznati stručnjak u području osobne ekologije, makrobiotike i prirodnih stilova življenja te suosnivač Makronove. Izuzetno je inspirativan predavač i učitelj koji svojim originalnim pristupom, velikim znanjem i iskustvom već 30 godina predstavlja projekte i programe kojima motivira ljude da poboljšaju svoje zdravlje i postignu održivi stil življenja. Autor je bestselera Refleksoterapija te koautor jedne od najpopularnijih knjiga iz područja prirodne prehrane u nas, Hrana za život, koju je napisao zajedno s Jadrankom Boban Pejić.
 
 
 

Informacije i prijave na info@makronova.com i 01/ 4847 119

 
 |  Ispis stranice


Tagovi: