Početak Skip Navigation Links > Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba
Kako se prilagoditi godišnjem dobu?
Objavljeno: 31.8.2015..

Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba

 
 
 
Kako bismo se što bolje prilagodili energiji aktualnog godišnjeg doba, pomoći nam mogu seminari iz ciklusa Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba. Sljedeći seminar u ciklusu je jednodnevni seminar Zima koji se održava 17.12. (9 - 16 h)
 
Zima koja je karakterizirana energijom vode, ima svoje posebnosti i od nas traži prilagodbu. Kako organizam pripremiti za zimu? Kojim aktivnostima se preporuča baviti unutar makrobiotičkog pristupa? Kako kombinirati namirnice za idealan zimski tanjur te koje načine pripreme i obrade namirnica najviše koristiti? Što je ono što nam je zimi bolje reducirati, a u čemu možemo uživati, kako bismo se osjećali poletno i zdravo? Koje dodatke prehrani, obloge, napitke i kupke koristiti kako bismo podržali organizam?

Na seminaru možete saznati još puno više o tome kako se uspješno prilagoditi godišnjem dobu te degustirati ukusne recepte. Otkrit ćemo vam što jesti, kako kuhati, kako održati pozitivno raspoloženje.

Kroz najbolje savjete vode vas autor seminara i top predavač Zlatko Pejić te učiteljica kuhanja Željka Fordren Jambrešić, koja će vam pripremiti veganski, cjeloviti i osvježavajući zimski obrok. 

 

Prijavite se na seminar Zima

 
Cijena seminara je 795 kn. U cijenu su uključene i sve degustacije recepata te pisani materijali koji prate seminar.
 
 
 
1