Kako se prilagoditi godišnjem dobu?
Objavljeno: 31.8.2015.

Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba: Proljeće

Nakon hladne zime i vladavine energije vode, polako će početi izbijati prve proljetne zrake sunca. Osjetit će se nova energija rasta u prirodi, a svi ćemo znati da je to proljeće koje kuca na vrata svojom svježom i šarenom energijom i viče "Probuditeee se!". Ako mu se prilagodimo prehranom, u naš život donijet će raznolike namirnice, šarene tanjure i kratke načine pripreme obroka.
 
Sa sunčanim danima, dolazi i prilika za sve nove početke. Upravo onda kad priroda raste ubrzano u prevladavajućoj energiji drveta, i nama je prava prilika za osobni razvoj. Zato, pročitajte kratke savjete za sretno proljeće, a na seminaru Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba: Proljeće 2.3. produbite znanje o tome kako se proljeću prilagoditi načinom života i prehranom te tako potaknite blagu detoksikaciju organizma, pogotovo jetre i žuči - organa najaktivnijima u ovo godišnje doba. 
 
Seminar će se održati 2.3. (od 9 do 16 h) u Makronovi u Ilici 11 (1.kat). Vodit će ga naši top predavači Zlatko Pejić i Željka Fordren Jambrešić koji će svojim širokim znanjem i korisnim savjetima iz dugogodišnje makrobiotičke prakse, prenijeti inspiraciju za kreiranje različitih proljetnih obroka i sugestije kako se u potpunosti prepustiti proljetnoj atmosferi životnim stilom te tako zaista biti u skladu s prirodom. Prijave na info@makronova.com ili na 01/ 4847 119.
 
Cijena seminara je 795 kuna. Early bird cijena je 700 kuna za sve uplate do 25.2., a imamo i poseban popust za članove iste obitelji. Cijena seminara za studente i umirovljenike je 550 kuna.  U cijenu su uključeni doručak i sve degustacije recepata te pisani materijali koji prate seminar.
1