Radionice kuhanja
Objavljeno: 31.5.2021.

Ekskluzivna cijena za korisnike bio&bio kluba je 150 kn za dvosatne radionice, a 210 kn za trosatne radionice, u zamjenu za 20 bodova.
 

 
 
MAKRONOVINE i bio&bio RADIONICE KUHANJA    
 
Ekološki
Cjelovito
Veganski
Iskustvo i tradicija
Inovativnost i kreativnost
Suvremeni pristup i stručnost
Inspiracija i poticaj na kuhanje
 
 
POGLEDAJ ŠTO SMO TI PRIPREMILI! 

 


14.12. od 17 do 19 sati i
15.12. od 17 do 19 sati

BLAGDANSKI RAW DESERTI
Marina Brekalo / @brekalicious

Marinina kreativnost, posvećenost i pedantnost vjerojatno najviše dolaze do izražaja kad su u pitanju sirove slastice pa ju po tome najviše ljudi prepoznaje. Božićni blagdani odlična su prilika da napraviš nešto posebno i novo i time razveseliš sebe i svoje drage ljude.

 

19.1. od 17 do 19 sati
#glumicapakuha: MOJI OBROCI ZA VAN
Anita Matić Delić


Svi koji pratite Anitu složit ćete se da nas uvijek oduševi svojom prilagodljivošću i snalažljivošću u situacijama kada želi kvalitetno i zdravo jesti – izvan kuće. Bilo da snima film ili putuje sa svojom
kazališnom ekipom, sjajno se snalazi i s vlastitim kuhanjem na putu, ali i u tome kako iskombinirati što bolju opciju iz onoga što drugi za nju spremaju, pa očekujemo korisne savjete.


 

2. 2. 2022. od 17 do 19 sati
GLUTEN FREE - STRESS FREE
Željka Fordren Jambrešić


Ovo je tema za koju se uvijek traži mjesto više pa je volimo ponoviti. Zato što – kad razmišljamo o prehrani bez glutena, uglavnom razmišljamo iz pozicije isključivanja, a ne iz pozicije raznolikosti
i bogatstva namirnica koje prirodno ne sadrže gluten. Željka će ti na ovoj radiOnici pokazati kako da, izbjegavajući gluten, zapravo obogatiš svoju prehranu i nađeš zadovoljstvo umjesto stresa.

 

 

16. 2. 2022. od 17 do 20 sati
SNAGA IMUNITETA IZ PRIRODE - PRIPREMA ZA PROLJEĆE
Željka Fordren Jambrešić & Denis Krelja


Tema imuniteta uvijek je aktualna i zapravo je mudro promišljati o imunitetu prateći godišnja doba te pratiti potrebe našeg organizma da im se prilagodi. Dobra priprema za proljetni period
utjecat će na naše zdravlje i u sljedećem godišnjem dobu. Željka i Denis već su dokazani tandem na našim radionicama koji će te upoznati s cjelovitim pristupom jačanju imuniteta i pripremi za proljeće u kojem su čest izazov alergije i viroze.


2. 3. 2022. od 17 do 20 sati
DETOKS - JEDNOSTAVNO I CJELOVITO

Lana Bekić & Tamara Dabić Kempf

Proljeće je prirodno najbolje vrijeme za detoks. Tada je on podrška našem organizmu i dobrodošlo čišćenje nakon perioda mirovanja i stagnacije zimi. Za kvalitetan detoks važna je dobra priprema
kao i svijest o tome da može biti jednostavan i lagan, a ne biti izvor novog stresa koji svakako želiš izbjeći. Lana & Tamara udružit će svoje znanje i iskustvo kako bi ti dale super hintove da tvoj detoks bude cjelovit, jednostavan i – zdrav!


16.3. od 17 do 20 sati

VEGANSKI SIREVI - IZBOR NAJBOLJIH RECEPATA
Marina Brekalo

Izbor biljne prehrane, osim što donosi raznolikost mnoštva namirnica, ostavlja nam i mnogo prostora za gurmanske užitke. Za one koji vole tražiti zamjenu za omiljene proizvode iz konvencionalne prehrane tema veganskih sireva je od velikog interesa. Marina je usavršila ovu  vještinu i super je osoba koja ti može dati sve potrebne upute kako da napraviš više vrsta svojeg veganskog sira. Probali smo, ukusni su i zato – jedva čekamo ovu radionicu!

 


ZAŠTO JE VAŽNO DA SI ČLAN bio&bio KLUBA?

 
U zamjenu za 20 bodova, cijena radionice za tebe je:
150 kn za dvosatnu radionicu (umjesto redovne cijene: 250 kn)
210 kn za trosatnu radionicu (umjesto redovne cijene: 390 kn)
 
 
*Na radionicama kuhamo u kvalitetnom suđu – odabrali smo AMC.
 
 
 
 
 
Powered by:
 
 

 
Radionice se održavaju u Makronovi, Ilica 11. 
Za sudjelovanje na radionici obavezna je vaša rezervacija mjesta na: info@makronova.com
 
NAPOMENA:
Radionice kuhanja održavaju se u dvorani Makronove uz poštivanje fizičke distance od minimalno 1.5 metar te uz poštivanje preporuka imjera zaštite od korona virusa. 
1 
19.2.2022. FACE FITNESS BY MIA