Početak Skip Navigation Links > Makronova
Raw za ljetni flow
Objavljeno: 16.6.2021.

Program kuhanja

30.6.'21. od 17 do 19 sati

Voditeljica: Marina Brekalo @brekalicious

Marinu smo vam dosad predstavljali kao autoricu sjajnih recepata za izradu slastica i veganskih sireva. Ovaj put donosi izbor svojih najdražih raw jela za ljeto.
Prijavi se već sad na info@makronova.com!

Veganski sladoledi i hladne kreme
Objavljeno: 4.6.2021.

Program kuhanja

16.6.'21. od 17 do 19 sati

Voditeljica: Željka Fordren Jambrešić

Sladoled je uvijek omiljena tema, a ovog puta smo mu pridodali i kreme (koje u prilagođenoj varijanti isto mogu postati sladoled). Ima i dosta lijepe literature na ovu temu, no doživljaj u živo puno znači.
Prijavi se već sad na info@makronova.com!

12.6. / 10 – 15 sati
Na praktičnom seminaru ćeš naučiti:
- Tehnike rada na tijelu koje oslobađaju strukture oko srca, rebara i kralježnice kroz shiatsu pristup
- Povezivanje autonomnog živčanog sustava sa srcem
- Interakcija srca terapeuta sa srcem klijenta
- Regulacija funkcija srca u različitim stresnim situacijama (poput situacija potresa, situacija s koronom te drugih stresnijih životnih događanja)
Voditeljica: Slavica Ravnjak, fizioterapeutkinja, shiatsu praktičarka i osteopatkinja

#glumicapakuha: Ljeto u mojoj kuhinji
Objavljeno: 20.5.2021.

Program kuhanja

1.6. od 17 do 19 sati - POPUNJENO
9.6. 
od 17 do 19 sati - NOVI TERMIN

#glumicapakuha
Anita Matić Delić

Nema teme koju Anita ne bi mogla atraktivno predstaviti, a s dolaskom ljeta inspirirat će te svojim omiljenim i osvježavajućim receptima za vruće doba godine. 

Prijave na info@makronova.com

 

DO-IN za toplije dane
Objavljeno: 19.5.2021.

DO-IN za toplije dane
Napisala: Sanja Novko

Proljeće i ljeto su vrijeme aktivnosti na otvorenom, a tako su zamišljene i ove Do-In vježbe koje kombiniraju istezanja, lupkanja, samomasažu i vježbu disanja koja nas u kritičnim trenucima vrućine može i osvježiti.

Prva pomoć za emocije - NOVI CIKLUS
Objavljeno: 10.5.2021.

PRVA POMOĆ ZA EMOCIJE - NOVI CIKLUS

24.5. , 31.5. i 7.6. / 17:30 do 20 sati
Voditelji: Tamara Dabić Kempf i Zoran Cipek

Nastavljamo s novim ciklusom! Nove teme su gubitak i trauma, samopoštovanje i radost, odnosno kako svakodnevicu učiniti radosn(ij)om. Možeš se uključiti i ako nisi bio na prošlom ciklusu, otvoren je za sve zainteresirane.
Prijave su otvorene do 17.5., prijavi se već sad na info@makronova.com!

Zablistaj ovog proljeća
Objavljeno: 3.5.2021.

Uz pregršt savjeta za kvalitetnu prehranu, dodatke prehrani i poboljšanje kvalitete življenja općenito koje preporučujemo, želimo te nadahnuti i da usvojiš još jednu zdravu naviku s kojom ćeš, garantiramo, zablistati upravo ovog proljeća!
Pročitaj savjete 
Jadranke Boban Pejić.

Izlet na ekološko imanje Zrno
Objavljeno: 26.4.2021.

Sigurno se pitaš kako izgleda posebno mjesto iz kojeg dolaze ekološke namirnice koje koristimo na našim programima kuhanja te od kojih pripremaju zdrave veganske obroke u Zrno bio bistrou? U carstvo ekološkog uzgoja, smješteno u selu Habjanovac, imaš priliku doći na izlet 19.6.2021. (10-15h). Provest ćemo te po imanju, naučit ćeš osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćeš kupiti ekološko voće i povrće po prigodnim cijenama, a u cijenu izleta uključen je cjeloviti veganski ručak.

Pretili ego ili ekoautizam
Objavljeno: 3.3.2021.

Zlatko Pejić
...iz predavanja: Tko je pojeo planet?

Dan planeta Zemlje službeno se obilježava od 1992.  U Hrvatskoj je inicijativu za obilježavanje Dana planeta Zemlje pokrenulo Društvo za unaprjeđenje kvalitete življenja (DUKŽ) iz kojeg je izrasla i Makronova, te kasnije uz nju bio&bio i Planetopija.
Zlatko Pejić kao predsjednik DUKŽ, 1993. je zbog navedenog primio i prestižno priznanje Earth Day International tzv. Zeleni Oskar.  Povodom ovogodišnjeg Dana planeta Zemlje donosimo jedan njegov tekst kojim nam skreće pozornost na to koliko svatko od nas utječe svojim izborima na zdravlje našeg planeta.
4 faze u borbi protiv virusa
Objavljeno: 2.2.2021.

Bilo da želimo djelovati preventivno, da osjećamo prve simptome, snažnije tegobe ili smo u fazi oporavka, Zlatko Pejić, makrobiotički savjetnik u Makronovi, podijelio je s nama niz preporuka koje nam pomažu u borbi protiv virusa.
U ovom iscrpnom članku pronađite kroisne savjete, a o njihovom djelovanju svjedoče pozitivne povratne informacije naših korsnika koji su ih već primjenjivali.

1 2 3 4 5 
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW