Početak Skip Navigation Links > Makronova
Prva pomoć za emocije - NOVI CIKLUS
Objavljeno: 10.5.2021.

PRVA POMOĆ ZA EMOCIJE - NOVI CIKLUS

24.5. , 31.5. i 7.6. / 17:30 do 20 sati
Voditelji: Tamara Dabić Kempf i Zoran Cipek

Nastavljamo s novim ciklusom! Nove teme su gubitak i trauma, samopoštovanje i radost, odnosno kako svakodnevicu učiniti radosn(ij)om. Možeš se uključiti i ako nisi bio na prošlom ciklusu, otvoren je za sve zainteresirane.
Prijave su otvorene do 17.5., prijavi se već sad na info@makronova.com!

Brzi obroci bez kuhanja
Objavljeno: 6.5.2021.

Program kuhanja

19.5.'21. od 17 do 19 sati

Voditeljica: Lana Bekić

Želiš se zdravije hraniti, važno ti je da su tvoje namirnice biljnog podrijetla i važna ti je njihova ukupna kvaliteta, a nemaš mnogo vremena za boravak u kuhinji? Lana je kao poduzetnica razvila odličan sistem kako to postići i rado će ti to i pokazati. 
Prijavi se već sad na info@makronova.com!

Zablistaj ovog proljeća
Objavljeno: 3.5.2021.

Uz pregršt savjeta za kvalitetnu prehranu, dodatke prehrani i poboljšanje kvalitete življenja općenito koje preporučujemo, želimo te nadahnuti i da usvojiš još jednu zdravu naviku s kojom ćeš, garantiramo, zablistati upravo ovog proljeća!
Pročitaj savjete 
Jadranke Boban Pejić.

Okusi Tajlanda u tvom tanjuru
Objavljeno: 28.4.2021.

Radionica kuhanja
5
.5.'21. od 17 do 19 sati - POPUNJENO
12.5.'21. od 17 do 19 sati - NOVI TERMIN
Voditelj: Zoran Cipek

Na novoj radionici Okusi Tajlanda u tvom tanjuru u suradnji s bio&bio, naš učitelj kuhanja i istraživač lokalnih kuhinja, uvest će te u svijet aromatičnog Tajlanda kroz njegove kulinarske klasike.

Prijavi se već danas na info@makronova.com i rezerviraj svoje mjesto! 

 
Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj radionici koju vodi Mia Šoškić, instruktorica Carolyn's Face Fitnessa.
 
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu 15.5.2021. od 10 do 13 sati u Makronovi!
 
Uz smjernice za jednostavnu primjenu vježbi u svakodnevnom životu, dobit ćeš i savjete za cjelovitu njegu lica. 
Izlet na ekološko imanje Zrno
Objavljeno: 26.4.2021.

Sigurno se pitaš kako izgleda posebno mjesto iz kojeg dolaze ekološke namirnice koje koristimo na našim programima kuhanja te od kojih pripremaju zdrave veganske obroke u Zrno bio bistrou? U carstvo ekološkog uzgoja, smješteno u selu Habjanovac, imaš priliku doći na izlet 19.6.2021. (10-15h). Provest ćemo te po imanju, naučit ćeš osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćeš kupiti ekološko voće i povrće po prigodnim cijenama, a u cijenu izleta uključen je cjeloviti veganski ručak.

12.6. / 10 – 15 sati
Na radionici ćeš naučiti:
- Tehnike rada na tijelu koje oslobađaju strukture oko srca, rebara i kralježnice kroz shiatsu pristup
- Povezivanje autonomnog živčanog sustava sa srcem
- Interakcija srca terapeuta sa srcem klijenta
- Regulacija funkcija srca u različitim stresnim situacijama (poput situacija potresa, situacija s koronom te drugih stresnijih životnih događanja)
Voditeljica: Slavica Ravnjak, fizioterapeutkinja, shiatsu praktičarka i osteopatkinja

Pretili ego ili ekoautizam
Objavljeno: 3.3.2021.

Zlatko Pejić
...iz predavanja: Tko je pojeo planet?

Dan planeta Zemlje službeno se obilježava od 1992.  U Hrvatskoj je inicijativu za obilježavanje Dana planeta Zemlje pokrenulo Društvo za unaprjeđenje kvalitete življenja (DUKŽ) iz kojeg je izrasla i Makronova, te kasnije uz nju bio&bio i Planetopija.
Zlatko Pejić kao predsjednik DUKŽ, 1993. je zbog navedenog primio i prestižno priznanje Earth Day International tzv. Zeleni Oskar.  Povodom ovogodišnjeg Dana planeta Zemlje donosimo jedan njegov tekst kojim nam skreće pozornost na to koliko svatko od nas utječe svojim izborima na zdravlje našeg planeta.
4 faze u borbi protiv virusa
Objavljeno: 2.2.2021.

Bilo da želimo djelovati preventivno, da osjećamo prve simptome, snažnije tegobe ili smo u fazi oporavka, Zlatko Pejić, makrobiotički savjetnik u Makronovi, podijelio je s nama niz preporuka koje nam pomažu u borbi protiv virusa.
U ovom iscrpnom članku pronađite kroisne savjete, a o njihovom djelovanju svjedoče pozitivne povratne informacije naših korsnika koji su ih već primjenjivali.

Cjelovit & organski DETOX
Objavljeno: 1.2.2021.

 Završetkom zime "detox" je jedna od najpopularnijih riječi. Sigurno nije   jednostavno donijeti   odluku i promijeniti neke svakodnevne navike, ali   čišćenjem organizma zaista možemo   postići mnogo.
 Za siguran i učinkovit "detox" preporučujemo savjete Jadranke Boban Pejić.

 

1 2 3 4 5 
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW