Početak Skip Navigation Links > Makronova

Kako (kvalitetno) nahraniti mozak i održati dobro raspoloženje i svježinu, saznaj iz prve ruke na Makronovinoj radionici u subotu, 26.10., od 10 do 13 sati pod nazivom Nahrani mozak - razbistri se, razvedri se!
 
Radionicu vode Željka Fordren Jambrešić, učiteljica kuhanja i Tamara Dabić Kempf, prof.psih i edukatorica.

 

Prijavi se na promo program na kojem će ti Lea Brezar, poduzetnica sa šesnaestogodišnjim iskustvom u vođenju i upravljanju ljudima i projektima te stručnjakinja za odnose s javnošću i komunikacije, predstaviti svoj ciklus radionica o vođenju i osnovnim načelima za vođenje smislenog i ispunjenog života.
 
Ulaz je besplatan uz obaveznu prethodnu prijavu na naš mail ili telefon. 
 
Više info o ciklusu pronađi na linku.

Ovladaj jednostavnim i vrlo učinkovitim vježbama kojima ćeš održati zdravlje i tonus mišića lica, te vratiti i održa(va)ti mladenački izgled na našoj novoj radionici koju vodi Mia Šoškić, instruktorica Carolyn's Face Fitnessa.
Uz Miu ćeš naučiti kako pravilno izvoditi vježbe za zdraviji i mlađi izgled (njih 30!) - u subotu, 19.10. od 10 do 13 sati u Makronovi!

 

S jesenskim ciklusom Biography Work radionica krećemo 8. studenog, a prijaviti se možeš već danas! Prva hrvatska biography coachica Ela Kurešević upoznat će te sa svojim radom i načinima kako posložiti svoj život različitim metodama kroz kreativan proces otkrivanja, upoznavanja i prihvaćanja vlastitog života kao cjeline.

Pripremili smo ti i mini Biography Work radionice u studenom te u prosincu za uspješan početak godine!

Pričitaj više o Elinim radionicama na linku!

Iz Švedske, s ekološkog i permakulturnog imanja Ridgedale, dolazi nam Richard Perkins, međunarodno priznati učitelj, inovativni farmer i lider u području permaculture. 
U Makronovi će 23.11. (od 10 do 14 sati) održati radionicu Regenerativno eko-povrtlarstvo.

O značaju i utjecaju Michelle Obame, bivše prve dame Sjedinjenih Država koja se upisala u povijest kao prva Afroamerikanka u toj ulozi i koja je svojom karizmom i znanjem postala jedinstvena pojava na američkoj ali i svjetskoj sceni, u sklopu ciklusa Planetopija u Makronovi , govorit će ugledne profesorice iz Hrvatske i Sjedinjenih Američkih Država – dr. sc. Senada Šelo Šabić i dr. sc. Nichola Gutgold.
 
Vidimo se u utorak, 1. listopada u 19 sati u Makronovi!
 

S poznatom autoricom, poduzetnicom i nekadašnjom televizijskom voditeljicom razgovarat ćemo o njenoj novoj knjizi VOLJETI SEBE U DOBRU I U ZLU - o zdravlju, opraštanju i ljubavi u srijedu, 25.9. u 19 sati u Makronovi. 

VOLJETI SEBE U DOBRU I U ZLU - o zdravlju, opraštanju i ljubavi
 

Na radionici naše makrochefice Vlatke Vladimire Frketić, 3. listopada, s početkom u 17 sati, učimo kako pripremiti raznolike recepte bez glutena od cjelovitih i prirodnih sastojaka. 

 

 

Međunarodna shiatsu škola Hrvatska će te u Makronovi, u petak 20.9. s početkom u 18 sati na svom promo programu, kroz predavanje i prezentaciju uvesti u svijet shiatsua, prezentirati shiatsu tretman, podijeliti i vlastitu priču, i upoznati te s osnovnim tehnikama koje ćeš i ti moći isprobati te najaviti program nove sezone Škole.
 
Ulaz na predavanje je sasvim besplatan, ali nam se svakako najavi na info@makronova.com ili 01/4847119 kako bi ti na vrijeme rezervirali mjesto. 

Ulazimo punom parom u novu sezonu radionica s bio&bio s našom makrocheficom Lanom Bekić koja će nam na prvoj jesenskoj radionici, u četvrtak 19.9., s početkom u 17 sati otkriti moćne "Ideje za osnažujuć doručak"

Klikni "pročitaj više" za dodatne info, slasne recepte koji će se demonstrirati i degustirati, te načine prijave - rezerviraj svoje mjesto već danas!

1 2 3 4 5 
19.10.2019. FaceFitness by Mia