Početak Skip Navigation Links > Makronova

Pridruži nam se na našem rezidencijalnom seminaru Makrobiotikom do vitalnosti na Hvaru, od 5. do 12.10. 2019. i otkrij unutarnju snagu u sebi kroz prirodnu prehranu, nježno razgibavanje, vježbe meditacije i disanja te potpunu uključenost u raznoliki program koji vode inspirativni voditelji. 

Voditelj seminara i autor koncepta je Zlatko Pejić, pionir makrobiotike i zdravih stilova življenja u regiji, a u ostvarivanje programa uključeni su njegovi bliski suradnici, Tamara Dabić Kempf, Lana Bekić, Zoran Cipek, Sanja Novko, Dražen Matošić, Vlasta Juratovac i Vlasta Lukačević.

Seminar je predviđen kao odmak od užurbane svakodnevice koji omogućuje povećanje vitalnog kapaciteta organizma, motivacije i inspiracije za kvalitetno življenje, daje veće samopouzdanje i odlučnost te ostvaruke višemjesečni učinak i cjeloživotno znanje. 

Više info i prijave pronađi na linku!

Tamara Dabić Kempf na seminar Put prirode – povratak izvornim sposobnostima ide od početka, u organizacijskom je timu, koordinira sve potrebne detalje i najbolja je osoba za razgovor o programu, o tome kako se spakirati, što ponijeti, kako se pripremiti... Postavili smo joj nekoliko BLIC pitanja. 
 

Dođi na našu novu radionicu s bio&bio, Kokos od A do Ž i nauči sve o pripremi najpopularnijeg ljetnog voća i njegovim proizvoda od naše makrochefice Tončike Cukrov 6.6. u 17 sati!

Otkrij kako najbolje iskoristiti puni potencijal osvježavajućeg kokosa u brojnim slasnim kombinacijama, ali i u kozmetičkom smislu, jer Tončika ti je, uz ukusne recepte, pripremila i načine kako koristiti prirodne proizvode od kokosa u njezi kože. 

Povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, pozivamo te na izlet na Zrno - najstarije ekološko imanje u Hrvatskoj!

U subotu, 8.6. upoznaj svoju obitelj s načelima eko uzgoja, provedi dan na svježem zraku, pojedi ukusan i cjelovit eko ručak te, ako želiš, kupi eko povrće i voće po povoljnim cijenama!

Više info o izletu pronađi na linku.

Planetopija s ponosom najavljuje skori dolazak mistične poeme "Jezik ptica" Faridudina Atara - kapitalnog djela perzijske i sufijske poezije iz 12. stoljeća, po prvi puta na hrvatskom jeziku u maestralnom prijevodu Sande Hržić i svesrdnu pomoć Darka Rundeka
 
Ujedno te pozivamo da se pridružiš večeri inspiracije u srijedu, 29. svibnja u 19 sati posvećenoj Atarovoj mističnoj poemi, kroz koju će vas voditi Sanda i Darko -  uz glazbu i projekcije perzijskih minijatura, uz goste iznenađenja. 
 
 

Na novoj radionici powered by bio&bio, 30.5. u 17 sati, naša makrochefica Vladimira Vlatka Frketić otkriva nam tajne priprema brzih veganskih jela za svaku priliku koja će provjereno oduševiti svakoga, bez obzira bili vegani ili ne!

Bilo da organiziraš intimno druženje ili planiraš neki svečani obrok, naučit ćeš kombinacije namirnica i trikove koje možeš uvijek iskoristiti!

Klikni na "Pročitaj više" za recepte i dodatne info!

Kako bismo se što bolje prilagodili energiji aktualnog godišnjeg doba, pomoći nam mogu seminari iz ciklusa Prehrana i zdravlje kroz godišnja doba. Sljedeći seminar u ciklusu je seminar Ljeto koji se održava u subotu 1.6. (9 - 16 h).

Ljeto koje je karakterizirano energijom vatre, ima svoje posebnosti. Kako organizam pripremiti za ljeto? Kojim aktivnostima se preporuča baviti unutar makrobiotičkog pristupa? Kako kombinirati namirnice za idealan ljetni tanjur te koje načine pripreme i obrade najviše koristiti? Saznaj sve na seminaru koji vode Zlatko Pejić i učiteljica kuhanja Željka Fordren Jambrešić!

Prijavi se na info@makronova.com ili 01/4847119!

Dobra vijest za ljubitelje tjestenine! Dođi na novu Makronovinu radionicu u suradnji s bio&bio "Tjestenina kakvu (još ne poznaješ)" u četvrtak, 16.5. od 17 do 19 sati i nauči kako pripremati zdravu i cjelovitu tjesteninu od različitih vrsta organskog brašna s vrlo malo ili bez glutena. 

Kroz postupak nas vodi makrochefica i autorica Željka Fordren Jambrešić, a otkrit će nam i brojne zanimljive kombinacije umaka ili povrća koji idu uz tjesteninu.

Pridružite nam se na predavanju Slatko bez grižnje savjesti, u sklopu ciklusa „Planetopija srijedom u Makronovi“, u srijedu 22.5. u 19 sati u Makronovi. 
 
Ulaznica je 20 kn, a očekuje vas promotivna prodaja svih kuharica Dunje Gulin u izdanju Planetopije kao i drugih odabranih naslova. 
 
Novi termin seminara Umijeće disanja!
Objavljeno: 26.4.2019..

Na novom terminu seminara Zlatka Pejića "Umijeće disanja" u subotu, 18.5., od 9 do 16:30 nauči kako disanjem potaknuti brže oslobađanje toksina  iz organizma, regulirati probavu, spavanje i emocionalna stanja, postići alkalno - kiselu ravnotežu te osnažiti svoj imunitet. 

Dnevno udahnemo i izdahnemo po 22 tisuće puta dnevno pa ćeš primjenjivanjem stečenog znanja i vježbi osjetiti ogromne pozitivne promjene na fizičkoj i psihološkoj razini, a naučene tehnike ostaju ti kao alatka za rad na svom zdravlju do kraja života.

Iskoristi posebnu pogodnost za cijenu seminara do 6.5. i umjesto redovnih 750 kuna, plati ga 690 kuna.

Rezerviraj svoje mjesto već danas na info@makronova.com ili pozivom na broj 01/4847119.

1 2 3 4 5 
6.9.2019.. ZegeVege
7.9.2019.. ZegeVege
14.9.2019.. Kuhanje je cool!
21.9.2019.. Maštoviti sushi