Početak Skip Navigation Links > Makronova
LJETNA OSVJEŽENJA UZ LAGANO I SIROVO
Objavljeno: 12.7.2022.

Ljetna je preporuka prehranu popuniti namirnicama čiji su plodovi sazreli u ovom periodu godine  - za hranjivost, osvježenje i utaživanje žeđi. Uključite namirnice koje se kraće kuhaju, više sirovog i iskoristite bogatstvo ljetnih voćnih i povrtnih plodova.

Pronađi inspiraciju u članku naše učiteljice Tončike Cukrov

LJETNI SNACK ZA KLINCE
Objavljeno: 30.6.2022.

 

Za ukusan i zdrav ljetni snack ideja i prijedloga je mnoštvo. Sve ovisi o željama i potreba ma djeteta, a i uz ležerniji ljetni ritam možemo djetetu osigurati obilje prirodnih hranjivih sastojaka. Važno, važno – u ovim snackovima mogu slobodno uživati i odrasli


Radionica kuhanja

8.6. od 17 do 19 sati
6.7. od 17 do 19 sati
Voditeljica: Anita Matić Delić #glumicapakuha

Nakon partya spremni smo za ljetne deserte glumice koja sjajno kuha!
Anita je beskompromisna u odabiru kvalitetnih namirnica za sva jela pa tako i za deserte - jedva čekamo!

(PRE)VRUĆE MI JE - ŠTA DA RADIM?!
Objavljeno: 29.6.2022....ili kako preživjeti vrućine ovog ljeta...

Tražili smo olakšanje za ove ljetne vrućine i sparine pa smo iskoristili svoj jocker – zovi i pitali Jadranku Boban Pejić za savjet što činiti u vrijeme velikih vrućina. 

Kao i uvijek, dobili smo super savjete, pa ih dijelimo i s tobom!

 

Jednostavno: DISANJE
Objavljeno: 29.6.2022.

 

Pluća rade 24 sata, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini i tako sve do posljednjeg daha. U jednom danu udahnemo preko 20.000 puta pritom kroz izdisaj eliminirajući oko 70% toksina.
Zlatko Pejić već 30 godina podučava metode optimalnog disanja u svrhu kultiviranja duha, liječenja bolesti ili pak traganja za unaprjeđenjem kvalitete življenja ili dugovječnosti. 
Isprobaj vježbe koje je podijelio s nama u novom Glasilu i uvjeri se u njihovu  učinkovitost.

Disanje i kako uspješno zaspati
Objavljeno: 26.6.2022.

Koliko brzo i lako zaspemo, toliko će i samo spavanje u cijelosti biti bolje. Zlatko Pejić već 30 godina podučava metode optimalnog disanja u svrhu kultiviranja duha, liječenja bolesti ili pak traganja za unaprjeđenjem kvalitete življenja ili dugovječnosti. 

Isprobaj vježbe koje je podijelio s nama u novom Glasilu i uvjeri se u njihovu  učinkovitost.

VOĆNI RAW DESERTI by @brekalicious
Objavljeno: 20.6.2022.


Radionica kuhanja
28.6. od 17 do 19 sati
29.6. od 17 do 19 sati
Voditeljica: Marina Brekalo

Marina, voće i sirovi deserti – dovoljno je reći navedeno da znamo da nas čeka ukusna, zanimljiva i kreativna radionica. Marinina strast dodatni je začin svakom slasnom desertu, uz nesebične tips&tricks kojima nas dodatno počasti.

4 faze u borbi protiv virusa
Objavljeno: 16.6.2022.

Bilo da želimo djelovati preventivno, da osjećamo prve simptome, snažnije tegobe ili smo u fazi oporavka, Zlatko Pejić, makrobiotički savjetnik u Makronovi, podijelio je s nama niz preporuka koje nam pomažu u borbi protiv virusa.
U ovom iscrpnom članku pronađite kroisne savjete, a o njihovom djelovanju svjedoče pozitivne povratne informacije naših korsnika koji su ih već primjenjivali.

LJETNI PARTY FOOD by #glumicapakuha
Objavljeno: 25.5.2022.


Radionica kuhanja

25.5. od 17 do 20 sati
7.6. od 17 do 20 sati / dodatni termin
Voditeljica: Anit
a Matić Delić #glumicapakuha

Pridruži nam se i saznaj kako izgleda ljetni party kod Anite!

 

Izlet na ekološko imanje Zrno
Objavljeno: 4.5.2022.


Sigurno se pitaš kako izgleda posebno mjesto iz kojeg dolaze ekološke namirnice koje koristimo na našim programima kuhanja te od kojih pripremaju zdrave veganske obroke u Zrno bio bistrou? U carstvo ekološkog uzgoja, smješteno u selu Habjanovac, imaš priliku doći na izlet 18.6.2022. (10-15h). Provest ćemo te po imanju, naučit ćeš osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćeš kupiti ekološko voće i povrće po prigodnim cijenama, a u cijenu izleta uključen je cjeloviti veganski ručak.

1 2 3 4 5