Početak Skip Navigation Links > Makronova

Saznaj kako pripremiti širok raspon žitarica na našoj i bio&bio radionici "Iscjeljujuće žitarice bez glutena" 31.1., od 17 do 19 sati.

Voditeljica radionice je Željka Fordren Jambrešić, a svi polaznici će dobiti znanje pripremanja bezglutenskih žitarica i kako ga ukomponirati u svoju svakodnevnu prehranu kako bi poboljšali prehranu ili zdravlje. 

Za sve polaznike koji skupljaju bodove na bio&bio kartici, imamo i posebnu pogodnost!

Shiatsu je uvijek dobar izbor!
Objavljeno: 17.1.2019..

Uđite s nama u svijet uz Međunarodnu shiatsu školu Hrvatska!

U srijedu, 6.2. pripremili smo vam predavanje i prezentaciju "Zašto je shiatsu uvijek dobar izbor?" u trajanju od 18:00 - 19:30, a 16.2. od 9:30 do 17 sati nam se pridružite na praktičnom seminaru "Shiatsu tehnike za ured".

Prezentaciju i seminar će održati naši shiatsu stručnjaci uz pomoć fizioterapeuta i liječnika. 

Uz ovaj cjeloviti program možete vrlo lako savladati tehnike shiatsua i pomoći sebi i drugima u otklanjanju raznih tegoba, iscrpljenosti, bolova te ojačati vitalnu snagu i imunitet.

Nakon dva uspješna predavanja i radionica u Zagrebu, stižemo u Split s predavanjem "O medicinskom mediju i zdravoj štitnjači - uzroci i rješenja" doktorice Sanje Toljan 7. veljače u Gradskoj knjižnici Marka Marulića u Splitu s početkom u 18 sati i radionicom "Cjeloviti pristup zdravlju štitnjače8. veljače u trajanju od 17 do 20 sati pod vodstvom Makronovine učiteljice kuhanja, Vladimire Vlatke Frketić te Tamare Dabić Kempf, Makronovine edukatorice. 

Saznajte sve o uzrocima problema sa štitnjačom i načinima kako si pomoći kroz cjelovite i prirodne metode liječenja. 

Žena koja je u kontaktu sa svojom cikličnom prirodom u harmoniji je sa svojim menstruacijskim ciklusom. Ona poznaje i primjenjuje optimalne energetske potencijale svake faze ciklusa, koristi ih kako bi kreirala vlastito blagostanje i ispunjenje, ostvarila težnje, snove i životne ciljeve te povećala svoju uspješnost i zadovoljstvo poslom. Miranda Gray ponovno gostuje u Makronovi i tim povodom održat će se sljedeći program:
8.3. u 19 sati - večer inspiracije s Mirandom Gray
9.3. od 10 do 18 sati - radionica Mudrost ženskecikličke prirode - put do ispunjenja i uspjeha,  na kojoj možeš naučiti sve o tajnama ženskog ciklusa i kako ih prilagoditi optimalnom funkcioniranju u životu te na poslu.
 
NOVO! NOVO! NOVO!

U nadolazećim zimskim praznicima prvi puta organiziramo i program za mlade od 14 - 21 godinu!
Zoran Cipek, voditelj progama Osnove preživljavanja u kuhinji za ovu priliku pripremio je Winter Holiday Edition ovog sjajnog programa.
Pridruži se 10.1. od 11 do 13 sati i postani cool, jer kuhati je full cool!
 
Više o programu saznaj ovdje https://bit.ly/2Gsa4Ac
Zimski praznični program za djecu :)
Objavljeno: 10.12.2018..

 

Zimski praznični program za djecu :-) 
 
Inspirirani doživljajima djece koja su pohađala radionice Male škole kuhanja te zimski praznični program proteklih godina, ponovno smo pripremili prigodni dječji program za vrijeme zimskih praznika.
 
9. siječnja (od 10 - 14 h) družimo se s Vladimirom Vlatkom Frketić, plesnom pedagoginjom, joga instruktoricom i Makronovinom učiteljicom kuhanja. Na repertoaru šarolikog programa za djecu od 7-13 godina, osim pripreme cjelovitog zimskog ručka nalaze se i vježbanje joge te pričanje priče.
 
Sljedeća radionica kuhanja je slatka, blagdanska, a 100% bez glutena.
Termin 13.12. je popunjen te smo postavili dodatni, novi termin - 19.12. (17 do 19 sati) Makronovina učiteljica kuhanja Tončika Cukrov na radionici priprema različite varijante bezglutenskih veganskih slastica koje će se idealno uklopiti na svaki blagdanski stol i zadovoljiti želju za slatkim. Budući da se upravo u slasticama često koriste rafinirani sastojci koji oslabljuju organizam, na ovoj radionici ćemo pokazati kako slastice bez glutena mogu biti zanimljive, ukusne i neodoljive, a od cjelovitih i veganskih sastojaka.
 
 
Portugal u tvojoj kuhinji
Objavljeno: 23.11.2018..
Na sljedećoj bio&bio i Makronovinoj radionici 1.12. (10 - 12 sati) putujemo u Portugal i to na još zdraviji način. :) Poznatim portugalskim tradicionalnim jelima, dat ćemo novo ruho i pripremiti ih od cjelovitih sastojaka u veganskoj varijanti. Radionicu Portugal u tvojoj kuhinji vode ravnateljica Makronove Tamara Dabić Kempf te Makronovina učiteljica kuhanja Željka Fordren Jambrešić koje su ove godine obje posjetile ovu zemlju fantastičnih mirisa i okusa te s veseljem pripremaju njihova lokalna jela na malo drugačiji način.
Umijeće disanja
Objavljeno: 23.11.2018..

Većina nas nije svjesna činjenice da je disanje naša primarna hrana. Iako se disanje odvija automatski, mi itekako možemo svjesno djelovati na njegovu kvalitetu. Kad osjetimo razliku u svom organizmu nakon dubokog, koncentriranog disanja, postajemo svjesni snage i utjecaja kojeg naš udah i izdah imaju na različite aspekte našeg življenja, a posebice zdravstvenog stanja. Na jednodnevnom seminaru Umijeće disanja koje će se održati 1.12. (od 9 - 16:30 h) uz Zlatka Pejića učimo kako se vratiti svom izvornom disanju.

Pripremi se za zimu
Objavljeno: 20.11.2018..
Zzzzima je možda hladna i kažu (pre)duga, ali obožavamo je onda kad se za nju znamo pripremiti i prilagoditi se svim izazovima. Bye-bye hladnim rukama, prehladama, infekcijama, upalama mjehura i suvišnim kilogramima koji je često prate. 2.12. (9 - 16 h) uz Zlatka Pejića i Željku Fordren Jambrešić, naučit ćeš što i kako kuhati, koje napitke i dodatke prehrani konzumirati, kako se kretati i disati za super zdravu zimu. Saznaj više o seminaru klikom na: OVDJE
 

 

1 2 3 4 5