Aktualni program

<rujan 2019>
ponedjeljakutoraksrijedačetvrtakpetaksubotanedjelja
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Gjde i kadaŠto ?
Datum:  17.9.2019.
Vrijeme:  18
Mjesto:  Pula

Planetopija: Predavanje dr. Sanje Toljan o zdravlju štitnjače
Voditelj:  Sanja Toljan
Vrsta programa:  predavanjeDatum:  19.9.2019.
Vrijeme:  17 - 19
Mjesto:  Makronova

Predbilježba
Ideje za osnažujuć doručak
Voditelj:  Lana Bekić
Vrsta programa:  radionica kuhanjaPročitajte više ...
Datum:  20.9.2019.
Vrijeme:  18 - 20
Mjesto:  Makronova

SHIATSU JE UVIJEK DOBAR IZBOR - predavanje i prezentacija
Voditelj:  ISS
Vrsta programa:  predavanje


Zašto je shiatsu uvijek dobar izbor? Predavanje i prezentacija Međunarodne shiatsu škole Hrvatska U smislu tretmana, shiatsu ima svojih prepoznatljivih prednosti - opušta, pokreće cirkulaciju, učinkovit je u otklanjanju raznih tegoba, iscrpljenosti, bolova i pomoć je u jačanju vitalne snage i imuniteta. U smislu školovanja, shiatsu program naše škole svakog polaznika vraća njegovoj prirodnosti i jedinstvenom izražaju iz čega kroz razna znanja i pristupe postaje profesionalan i sposoban shiatsu praktičar. U dvije godine školovanja, polaznik kroz učenje i praksu stiče temelj i širinu koji mu omogućava samostalnost u daljnjem profesionalnom razvoju. U smislu profesionalnog usmjerenja, možemo pokrenuti svoj samostalni posao, udružiti se ili se zaposliti. Sa shiatsu vještinom smo slobodni putovati i prakticirati gdje god se nalazimo, a u ponudi je možemo kombinirati sa drugim znanjima i vještinama. Prezentaciju drže Sanja Novko, shiatsu praktičarka, Slavica Ravnjak, shiatsu praktičarka, fizioterapeutkinja i praktičarka osteopatije i Marin Kovačević, shiatsu praktičar i liječnik. Oni će kao shiatsu učitelji u Međunarodnoj shiatsu školi Hrvatska prezentirati tretman, podijeliti i vlastitu priču, te vas upoznati sa osnovnim shiatsu tehnikama koje možete isprobati - prezentacija je u završnom dijelu iskustvena pa ponesite odjeću u kojoj vam je ugodno sjediti i leći na shiatsu prostirke. Ulaz na predavanje/prezentaciju je slobodan uz prethodnu rezervaciju mjesta.
Datum:  21.9.2019.
Vrijeme:  10 - 15
Mjesto:  Makronova

Predbilježba
Izlet na eko imanje Zrno
Voditelj: 
Vrsta programa:  jednodnevni seminar


Sigurno se pitate kako izgleda čarobno mjesto iz kojeg dolaze ekološke namirnice koje koristimo na našim programima kuhanja, od kojih pripremaju zdrave veganske obroke u Zrno bio bistrou te najukusnije vrste zdravog kruha i kolača dostupne u bio&bio trgovinama? U carstvo ekološkog uzgoja te najstarije ekološko imanje u Hrvatskoj, smješteno u selu Habjanovac, imate priliku doći na izlet 21.09. (10 - 15 h). Provest ćemo vas po imanju, naučit ćete osnove ekološkog uzgoja te zaviriti u proces proizvodnje. Moći ćete kupiti ekološko voće i povrće po prigodnim cijenama, a u cijenu izleta uključen je cjeloviti veganski ručak od ekoloških namirnica.
Pročitajte više ...
Datum:  21.9.2019.
Vrijeme:  10 - 12:30
Mjesto:  Makronova

Predbilježba
Maštoviti sushi
Voditelj:  Vlatka Vladimira Frketić
Vrsta programa:  radionica kuhanja


Neupitno je da navike koje steknemo u djetinjstvu većim dijelom oblikuju naš život stoga je izuzetno važno da već u najranijem periodu djecu učimo pravilnim navikama u prehrani. Brzina tzv. modernog življenja i sveprisutni nedostatak vremena unijeli su promjene i u naše svakodnevne navike prehranjivanja kojima su posebno „izloženi“ najmlađi. Slatkiši, čipsevi, proizvodi od bijelog brašna, rafinirana riža i slično, namirnice su koje djeca često i svakodnevno konzumiraju, što utječe na sve razine njihovog zdravlja - od probave, stanja imuniteta pa sve do ponašanja. Zato, pošaljite svoje mališane na našu radionicu i mi ćemo ih naučiti principima i dobrobitima prirodne prehrane, uključiti ih u osnove pripreme organskih i veganskih namirnica te ih zabaviti raznim zanimljivim zadacima!
Pročitajte više ...
Datum:  24.9.2019.
Vrijeme:  18:00 - 19:30
Mjesto:  Makronova

Predbilježba
Biography Work PROMO PROGRAM - Kako razumjeti svoj život
Voditelj:  Ela Kurešević
Vrsta programa:  promocijaDatum:  25.9.2019.
Vrijeme:  19 - 20:30
Mjesto:  Makronova

VOLJETI SEBE U DOBRU I U ZLU - o zdravlju, opraštanju i ljubavi
Voditelj:  Josipa Pavičić Berardini
Vrsta programa:  predavanje


Život nas uvijek voli, kažu duhovni učitelji, ali kako voljeti život i onda kada krene krivo, posebice kada se suočimo sa zastrašujućom dijagnozom ili nekom krizom? Ovu je dilemu iskusila spisateljica i poduzetnica Josipa Pavičić Berardini, koja je svoje iskustvo prenijela u svoje knjige Šest milimetara i Promatrači u zrcalu. S njom ćemo razgovarati o ženskom zdravlju, raku dojke i knjizi Dojke: priručnik za vlastnice dr. Kristi Funk. Bit će riječi o ljutnji i razočaranju, o tome što joj je pomoglo da bol i strah pretvori u pobjedu i zašto opraštanje i ljubav prema sebi smatra najvažnijima za iscjeljenje od bolesti.
Pročitajte više ...
Datum:  28.9.2019.
Vrijeme:  11- 14
Mjesto:  Pula

Cjelovita prehrana za zdravlje štitnjače - Makronova u Puli
Voditelj:  Željka Fordren Jambrešić
Vrsta programa:  radionica kuhanja21.9.2019.. Maštoviti sushi