Početak Skip Navigation Links > Video Makronova

Rekreacija za trudnice, ukoliko je provodi stručna osoba, vrijedan je dio pripreme za porod, koji ženi daje osjećaj sigurnosti i omogućuje bolju komunikaciju sa svojim tijelom.

Iskustvo nam pokazuje da se žene koje vježbaju tijekom trudnoće i pripremaju se za porod, poslije porođaja lakše i brže vraćaju u svoje prvotno fizičko stanje, nemaju problema s bolovima u leđima, te se lakše prilagođavaju položajima kod dojenja, nošenju djeteta i svakodnevnim obvezama. Pogledajte video koji je ekipa emisije Dobro jutro Hrvatska snimila u Makronovi!

 

Aine McAteer - recepti za djecu
Objavljeno: 15.12.2009.

Aine McAteer, poznata i kao "kuharica slavnih" za svog je gostovanja u Makronovi predstavila svoju novu kuharicu "Za djecu", koju je pripremila ekskluzivno za nakladničku kuću Planetopija te je održala odlične radionice za našu publiku. Naravno, izazvala je i veliku pažnju medija, a ovdje možete pogledati što je zabilježila ekipa HTV-ove emisije Dobro jutro Hrvatska.

 

Iscjeljujući dodir za djecu
Objavljeno: 18.9.2009.

Istraživanja su pokazala da terapeutski dodir u djece može ublažiti bol, ojačati imunitet itd., a svaki roditelj i sam može naučiti neke osnovne tehnike kako bi djetetu pomogao pri akutnim tegobama.

Makronovina shiatsu terapeutkinja, Tatjana Rutonić, za HTV-ovu emisiju Dobro jutro Hrvatska govori kako iscjeljivati dodirom, a u prilogu je predstavljena i izvrsna knjiga Iscjeljujući dodir za djecu, nakladnika Planetopije

 

 

 

Početkom ljeta za novi portal Zdrava krava snimljeno je nekoliko priloga s našom učiteljicom kuhanja, Dunjom Gulin.

Prvi od njih je objavljen, a pogledate li video naučit ćete kako pripremiti tikvice s kvinojom - brz i ukusan recept i već poznata Dunjina praktičnost. Snimili smo i neke foto detalje s dinamičnog seta.

Đumbiroterapija u proljeće
Objavljeno: 30.3.2009.

Popularni Makronovini tretmani đumbiroterapije odlični su i u proljeće - proljetni umor, uklanjanje toksina i toniziranje organizma ono su što ih čini popularnima, a nedavno su svoje mjesto našli i u RTL-ovom Explozivu.

 

Doručak kod Dunje Gulin
Objavljeno: 14.1.2009.

Ujutro smo često u nedoumici što jesti, kako u malo vremena pripremiti kvalitetan i ukusan doručak. Makronovina učiteljica kuhanja, Dunja Gulin, u svojoj prvoj kuharici Doručak, u izdanju nakladničke kuće Planetopija, nudi niz odličnih ideja za ovaj, kako se često kaže, najvažniji obrok u danu.

Dunjina kuharica i njezini savjeti zainteresirali su i ekipu HTV-ove emisije Dobro jutro Hrvatska koji su u Makronovi s Dunjom kuhali i snimili zanimljiv prilog.

Pogledajte video!

Shiatsu kao poticaj - Tatjana Rutonić
Objavljeno: 22.10.2008.

object width="425" height="344">

1