Početak Skip Navigation Links > Makrobiotičko savjetovanje
Makrobiotičko savjetovanje
Objavljeno: 17.6.2011.

MAKROBIOTIČKO SAVJETOVANJE ZA PREHRANU I NAČIN ŽIVLJENJA
 
 
Makronova trenutno ima pauzu s održavanjem makrobiotičkog savjetovanja. Uskoro ćemo Vas informirati o tome kada i u kojem obliku će navedena usluga ponovno biti dostupna.
 

Želite li unaprijediti svoje zdravstveno stanje, unaprijediti kvalitetu življenja ili pak rješavati postojeći zdravstveni izazov naša je preporuka - individualno makrobiotičko savjetovanje.
 
Makrobiotičko savjetovanje u Makronovi vodi iskusni makrobiotički savjetnik Zlatko Pejić koji se već više od 30 godina intenzivno bavi edukacijskim i savjetodavnim radom.
 
Makrobiotički pristup na prvo mjesto stavlja osobu koja želi unaprijediti svoje zdravlje ili riješiti određeni zdravstveni problem, te podrazumijeva i njenu aktivnu ulogu u primjeni preporuka dobivenih na savjetovanju.

Makrobiotički savjetnik u živom ili online susretu napravi uvid u konstituciju osobe, njenu kondiciju, trenutno stanje, dosadašnji način života, navike, te očuvane snage organizma na osnovu čega izrađuje detaljne individualizirane preporuke koje uključuju preporuke u prehrani (koje namirnice isključiti iz prehrane, a koje uključiti, i na njima bazirati obroke, koliko često ih koristiti na tjednoj bazi i u kojim kombinacijama), dodatke prehrani, upute za stimulaciju refleksoloških zona na stopalima, upute za vježbe disanja, te eventualno i neke druge preporuke vezane uz način života (fizička aktivnost i sl.)

Kao polaznik/ca savjetovanja dobivate individualnepreporuke za prehranu proširene preporukama o drugim postupcima i vježbama koji su zajednički usmjereni ka rješenju zdravstvenog stanja i ostvarivanju cilja koji ste si postavili dolaskom na savjetovanje.

Prije dolaska na savjetovanje neophodno je upoznati se s osnovim pojmovima potrebnim za razumijevanje preporuka pročitavši knjigu Hrana za život - uvod u makrobiotičku prehranu. Informacije o knjizi i gdje ju možete pronaći potražite ovdje: https://planetopija.hr/kategorija/hrana-i-kuhanje/hrana-za-zivot-1

Makrobiotičko savjetovanje traje 1 sat u živom susretu te oko 40 minuta u online varijanti.

Ovisno o stanju i razlogu dolaska preporuka je na kontrolno savjetovanje doći nakon 3-6 mjeseci.

Nakon prvog savjetovanja, a prije dolaska na kontrolno savjetovanje, preporuka je proći seminar Makrovikend - način življenja i prehrana prema makrobiotičkim načelima.

Cijena makrobiotičkog savjetovanja je 790 kn.

Za sve daljnje informacije  o savjetovanju kontaktirajte nas putem telefona  01/48 47 119 ili putem e-maila: info@makronova.com .

1 
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW