Vježbe poslije porođaja
Objavljeno: 22.12.2008.

Trudnoća i prve godine majčinstva iznimno su zahtjevna životna razdoblja koja donose velike promjene, a utječu i na fizičku spremnost i izgled ženskoga tijela.

Kako bi se svaka novopečena majka što prije vratila u formu i postigla željeni izgled, Makronovina suradnica Snježana Vojvodić Schuster, autorica prvog hrvatskog ilustriranog priručnika za trudnice Vježbe za trudnice, u svojoj novoj knjizi  Vježbe poslije porođaja donosi praktičan i cjelovit plan koji ne samo da će ženi omogućiti da se ponovno dobro osjeća u vlastitom tijelu, nego će ju pripremiti za sve napore prvih godina majčinstva. Ukupno osamdesetak vježbi raspoređeno je od prvih dana nakon porođaja do kraja prve godine djetetova života i obuhvaćaju rad na svim najvažnijim mišićnim skupinama.  

Sve trudnice koje su sa Snježanom vježbele u našem programu Rekreacija za trudnice, znaju kako je ovaj rad i ulaganje u vlastito tijelo dragocjen pa vjerujemo da će vam i ovaj priručnik pomoći u nošenju s promjenama koje donose trudnoća i porod.

U emisiji Dobro jutro Hrvatska emitiran je prilog snimljen povodom izlaska knjige - pogledajte.

 

 |  Ispis stranice


Tagovi: