Makrobiotičko savjetovanje
Objavljeno: 17.6.2011.

MAKROBIOTIČKO SAVJETOVANJE ZA PREHRANU I NAČIN ŽIVLJENJA
 
 
Želite li unaprijediti svoje zdravstveno stanje, unaprijediti kvalitetu življenja ili pak rješavati postojeći zdravstveni izazov naša je preporuka - individualizirano makrobiotičko savjetovanje.
 
Makrobiotičko savjetovanje u Makronovi vodi Tamara Popović, magistra nutricionizma i znanosti o prehrani  te makrobiotička učiteljica i savjetnica koja je svoje znanje i vještine stekla na Makrobiotičkom institutu u Portugalu i Španjolskoj. Više o Tamari možete pročitati dalje u tekstu.
 
Makrobiotički pristup na prvo mjesto stavlja osobu koja želi unaprijediti svoje zdravlje ili riješiti određeni zdravstveni problem, te podrazumijeva i njenu aktivnu ulogu u primjeni preporuka dobivenih na savjetovanju.

Makrobiotički savjetnik u živom ili online susretu napravi uvid u konstituciju osobe, njenu kondiciju, trenutno stanje, dosadašnji način života, navike, te očuvane snage organizma na osnovu čega izrađuje detaljne individualizirane preporuke koje uključuju preporuke u prehrani (koje namirnice isključiti iz prehrane, a koje uključiti, i na njima bazirati obroke, koliko često ih koristiti na tjednoj bazi i u kojim kombinacijama), dodatke prehrani, upute za stimulaciju refleksoloških zona na stopalima, upute za vježbe disanja, te eventualno i neke druge preporuke vezane uz način života (fizička aktivnost i sl.)

Kao polaznik/ca savjetovanja dobivate individualne preporuke za prehranu proširene preporukama o drugim postupcima i vježbama koji su zajednički usmjereni ka rješenju zdravstvenog stanja i ostvarivanju cilja koji ste si postavili dolaskom na savjetovanje.

Prije dolaska na savjetovanje neophodno je upoznati se s osnovim pojmovima potrebnim za razumijevanje preporuka pročitavši knjigu Hrana za život - uvod u makrobiotičku prehranu.
Informacije o knjizi i gdje ju možete pronaći potražite ovdje: https://planetopija.hr/kategorija/hrana-i-kuhanje/hrana-za-zivot-1

Makrobiotičko savjetovanje traje 1 sat u živom susretu te oko 45 minuta u online varijanti.
U online varijanti savjetovanja preporuke dobivate mailom unutar 5 radnih dana od termina savjetovanja.

Ovisno o stanju i razlogu dolaska preporuka je na kontrolno savjetovanje doći nakon 3-6 mjeseci.

Cijena individualiziranog makrobiotičkog savjetovanja je 107  (806,19 kn)

O Tamari Popović...

Nakon završenog studija nutricionizma i znanosti o hrani u Osijeku, pronalazi se u proučavanju prirodnih stilova življenja te se od 2016.-2018. godine dodatno obrazuje na Makrobiotičkim institutima u Portugalu i Španjolskoj gdje stječe zvanje makrobiotičke učiteljice i savjetnice.
U srednjoj školi gdje trenutno radi, podučava buduće kuhare osnovama prirodnog, cjelovitog i raznovrsnog kuhanja, piše članke, osmišljava i objavljuje recepte na svojoj Facebook stranici i Instagram profilu pod nazivom Makroskop.

S ustanovom Makronova surađuje zadnjih nekoliko godina te je u sklopu te suradnje održavala radionice kuhanja, podučava buduće shiatsu terapeute o osnovama cjelovite i prirodne prehrane, sudjeluje u timu rezidencijalnog seminara Makrobiotikom do vitalnosti, a od proljeća 2021. uključuje se u pružanje usluge individualnog makrobiotičkog savjetovanja.

Kako Makronova njeguje već niz desetljeća specifičan pristup u individualnom makrobiotičkom savjetovanju kojeg je razvio Zlatko Pejić, naš najpoznatiji i najiskusniji makrobiotički savjetnik, dodatni coaching u tom području imala je priliku proći uz njegovo vodstvo i superviziju.
 

Za sve daljnje informacije o savjetovanju kontaktirajte nas putem telefona  01/48 47 119 ili putem e-maila: savjetovanje@makronova.com.

 |  Ispis stranice


Tagovi: