Volite čitati Planetopijine knjige i širiti horizonte o različitim temama? Želite znati više? Pozivamo vas na novi ciklus predavanja Planetopija srijedom u 19h gdje možete poslušati naše goste-predavače koji se bave nekim od najzanimljivijih tema vezanih uz duh, um i tijelo!

 

 

Pozivamo vas na novi ciklus predavanja Planetopija srijedom gdje možete poslušati naše goste - predavače koji se bave nekim od najzanimljivijih tema vezanih uz duh, um i tijelo!

 

O PREDAVAČIMA: 

 
Jadranka Boban Pejić
 
Prvo ime prirodne prehrane u Hrvatskoj, autorica kuharica, te sa suprugom Zlatkom osnivačica Makronove u Zagrebu kao I poslovne grupacije Biovega. Zvanje učiteljice makrobiotike stekla je u Kushi institutu u Bostonu. Autorica je programa Škole prirodne kuhinje u Makronovi u kojoj je održala brojne edukativne programe, te u svim većim gradovima u Hrvatskoj kao I u drugim zemljama. Danas CEO poslovne grupacije Biovega.
 
Bojan Klapčić
 
psiholog, istražuje kako pojedinci, grupe i cijele zajednice mogu pomoći sebi i jedni drugima u postizanju smirenosti I većeg zadovljstva te smanjivanju patnje. Smatra da je posttraumatski transformacijski rast uvijek moguć, posebno u zaštiti mentalnog zdravlja uz aktivniju ulogu u samoizlječenju.
 
Ivana Hofman
 
bacc. medicinske rad. KBC Rebro Zagreb, health coach, edukatorica kvantne psihokomunikacije (QH) i anatomije emocija, članica Hrv. udruge za coaching (HUC), NLP Master, voditeljica radionica za sve medicinske djelatnosti te osnivačica projekta Anima Health Institut. U svojem radu spaja tri srodna segmenta: fiziku, medicinu I psihologiju.
 
Vedran Romac
 
Vedran Romac je dipl. socijalni radnik, vegan i predani aktivist za prava zivotinja. Već godinama osvaja svojim snažnim i nadahnutim predavanjima koja ulaze u kategoriju onih koja se ne smiju propustiti i koja se s nestrpljenjem iščekuju. Kao predavač posebno naglašava alarmantnu situaciju u kojoj se nalazi današnj okoliš I ljudsko zdravlje te želi sa svojojm publikom podijeliti poruku mira I nenasilja.
 
Gaz Oakley
 
Ovaj mlad I hiperpopularan Velšanin profesionalni je veganski chef koji kuha od najranije mladosti. Vegan je postao zbog suosjećanja prema životinjama, te svih dobrobiti veganstva za zdravlje I okoliš. Tražen je diljem svijeta, educira I neprestano razvija nova gurmanska I istančana jela . Razvio je svoj brend Avant-Gard Vegan koji možete pratiti na Instagramu.
 
Dunja Gulin
 
Autorica je nekoliko kuharica na hrvatskom I engleskom jeziku, edukatorica I chef a educirala se u Makronovi te na mnogobrojnim programima u  Hrvatskoj I inozemstvu. U SAD-u je završila Plant-Based Nutrition program kod dr Colina Campbella pri sveučilištu Cornell. Pokrenula je svoj projekt Rentaj chefa, piše za Sensu, vodi radionice kuhanje I kuha za veće grupe na raznim seminarima I retreatima.
 
Sanda Hržić i Darko Rundek
 
Sanda Hržić je glumica, kazališna redateljica I prevoditeljica s francuskog. Životna je suputnica proslavljenog glazbenika Darka Rundeka s kojim je prevela klasik perzijske sufijske književnosti iz 12. stoljeća Jezik ptica. Zadnjih trideset godina živi i radi između Zagreba i Pariza.
 
 

Predavanja se odvijaju srijedom u 19 sati, u Makronovinoj dvorani, Ilica 11(1.kat).

 
 
ULAZ NA PREDAVANJE je 20kn. 
 
 
Na svakom predavanju ponuda knjiga po promotivnim cijenama!
 
MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA: Makronova, Ilica 11(1.kat), u 19 sati
 
 |  Ispis stranice


Tagovi: