Makrobiotikom do vitalnosti
Objavljeno: 28.8.2015.

Seminar Makrobiotikom do vitalnosti - jednostavan put do unutarnje snage

2. - 9.10.2021. | NP Brijuni 

Provjereno dobar program na novoj lokaciji!

Odmak od užurbane svakodnevice
Povećanje vitalnog kapaciteta organizma
Motivacija i inspiracija za kvalitetno življenje
Veće samopouzdanje i odlučnost
Višemjesečni učinak i cjeloživotno učenje

Vitanost je osnova kako bismo se osjećali stabilno, zdravo, imali snažan imunitet, bili otporni na promjene, stekli otpornost na stres, osnažili svoje potencijale i - živjeli u zdravlju, radosti i blagostanju.

Seminar Makrobiotikom do vitalnosti - jednostavan put do unutarnje snage osmišljen je upravo kako biste ostvarili navedeno!

Odabirom aktivnosti seminara postižemo da iz dana u dan osjećate napredak u svojem vitalnom kapacitetu, sa seminara odlazite osnaženi i obnovljeni, a učinci seminara traju još nekoliko mjeseci.

Već 20 godina svjedočimo izvrsnim rezultatima kod naših polaznika:

 • Osjećaj odmaka od užurbane svakodnevice i povećan vitalni kapacitet organizma
   
 • Motivacija i inspiracija za kvalitetno življenje te veće samopouzdanje i odlučnost
   
 • Osjećaj dobrobiti, zadovoljstva, više smisla za humor, življa i kvalitetnija komunikacija
   
 • Povećano samopouzdanje, zadovoljstvo i osjećaj stabilnosti
   
 • Zamjetno veća fizička pokretljivost, poboljšana respiratorna aktivnost, unaprijeđena pH ravnoteža u tijelu, detoksikacija
   
 • Mentalna i emocionalna svježina i prilagodljivost


Formula za dobar osjećaj i vitalnost = cjelovita prehrana + fizička aktivnost + vježbe disanja + razumijevanje vlastitog stanja + tretmani

Tko vodi seminar?

Autor seminara je Zlatko Pejić, inspirativni makrobiotički učitelj i savjetnik te međunarodno priznati stručnjak u području osobne ekologije, makrobiotike i prirodnih stilova življenja.Svojim velikim znanjem i iskustvom već više od 35 godina motivira ljude da unaprijede i poboljšaju svoje zdravlje. Ovaj je seminar osmislio prije više od 20 godina, i usavršavao ga i razvijao kroz godine na osnovu uvida u praktične dobrobiti njegovih aktivnosti.
 
Voditelji programa seminara su Zlatkovi dugogodišnji suradnici:
Tamara Dabić Kempf (psihologinja), Sanja Novko (shiatsu tretmani i programski dio seminara), David Pejić (programski dio seminara), Marin Kovačević (shiatsu tretmani i programski dio seminara), Vlasta Juratovac (đumbiroterapija, klasična masaža i Raindrop), Andrea Cetina (psihologinja i shiatsu terapeutkinja), Lana Bekić (učiteljica kuhanja i voditeljica tima kuhinje).
 

"Samo ako ste vitalni bit ćete zdravi, "zračit ćete", imat ćete više energije. Samo ako imate dovoljno energije možete ostvariti svoje ciljeve, kakvi god oni bili: vitko tijelo, skladan partnerski odnos, posao koji želite, ... Da biste napunili svoju čašu vitalnosti, bitno je razumjeti što je vitalnost. Dobra vijest je da vitanost možemo obnoviti i osjećati se boje - vrijedi potruditi se!", Zlatko Pejić, autor seminara

 

Kako izgleda jedan dan na seminaru?

7:00 do 8:00 vježbanje (QI GONG, DO IN)

8:00 do 9:00 doručak

10:00 do 12:00 (radionice /vitalnost/refleksoterapija/prehrana)

12:00 do 12:30 vježbe vitalnosti

12: 30 do 13: 30 ručak

13:30 do 15:30 slobodno vrijeme

15:30 do 17:30 vježbe vizualizacije, disanja i sl.

17:30 do 18:00 igra, komunikacija, opuštanje

18:00 do 19:00 večera

20:00 do 21:00 zaključak dana, pitanja i odgovori


Slobodna večer je u srijedu, a u petak je party :)

Tretmani se dogovaraju u individualnim terminima i njihov raspored se objavljuje prije početka seminara.
 

    Što kažu naši polaznici?

Seminar Makrobiotikom do vitalnosti, za mene je bio pravo otkriće. To je mjesto gdje sam upoznala divne ljude i njihove neobične sudbine, mjesto gdje zaboravljam sve probleme i gdje se konačno mogu posvetiti samo sebi. Mjesto gdje mi se tako napuni "akumulator", koji mi onda daje nevjerojatnu snagu – i fizičku i duhovnu, mjesto gdje uspijevam uloviti "odbjeglu" životnu ravnotežu. A.O.

Seminar je za mene izvrsna prilika da još uvijek naučim i čujem nešto novo, da ponovim i usavršim stečena znanja, da kroz sistematski sedmodnevni rad na sebi (predavanja, vježbe , radionice kuhanja, tretmani, prehrana, savjeti...) obnovim svoj organizam i „napunim baterije“ za dalje, da ponovo razmijenim misli s ljudima koji žive sličnim načinom življenja ili s onima koji se tek u to upuštaju. Sve u svemu, seminar Makrobiotikom do vitalnosti odličan mi je poticaj i podrška u jednoj divnoj igri zvanoj ŽIVOT koju sam započeo prije više od dva desetljeća. Ž.P.
 
Predavanja, vježbe koje pomiču granice ega , vježbe disanja , masaža stopala, uz Zlatkov slavonski humor i želju da „ pred ocean ne dolazimo sa malom žličicom“. M.Z.
 
Od super kvalitetne ishrane (koja predstavlja samo oko 50% zdravog življenja), preko tjelesnih aktivnosti, energetskih punjenja do dobrog društva, ovaj seminar pruža mogućnost da do maksimuma napunite svoje osobne životne baterije. E.M.
 
Na ovom seminaru osvijestimo svu ludost i opterećenost u kojoj živimo, ali, što je još bolje, osvijestimo kako tako ne mora biti. Sva ona sjajna predavanja i razmišljanja Zlatka Pejića pomognu otrgnuti se od svih mogućih robovanja. Uvijek i iznova je zadovoljstvo slušati ga kako s lakoćom iznosi sve, vrlo logične, načine na koje si možemo sami pomoći. S.M.
 
Kraj ljeta, početak listopada, kiše, nova radna godina... ipak ima svjetla na vidiku! Ovaj seminar je nešto što bi si svatko sam trebao pokloniti. Zašto? Zato što si tu dajemo, ali i dobijemo mogućnost biti sami sa sobom u miru, zastati, osluškivati se, nahraniti se duhovno, ali i tjelesno kroz svakodnevne tretmane i auto-tretmane i sjajne cjelovite obroke. S.M.

Već prvi tjedan po dolasku sa seminara počela sam primjećivati pozitivne pomake i izostanak nekadašnjih svakodnevnih tegoba. Svakim danom iznenadim samu sebe nekim novim, bistrijim, jasnijim, radosnijim...
unutrašnjim stanjem. Posebno me veseli što sve to mogu ponuditi i svojoj obitelji uz nove i zdrave obroke. J.B.

Gdje smo smješteni?

Smještaj polaznika predviđen je u hotelu Istra i depadansi Neptun na Brijunima.
Kod upita ćete dobiti sve potrebne informacije o opcijama i mogućnostima.

 

Powered by bio&bio: 

Informacije i prijave: rezidens@makronova.com, 01/ 4847 119

 

Pitajte nas sve o seminaru


 

 

 
 |  Ispis stranice


Tagovi: