Objavljeno: 23.5.2018.
Dragi korisnici Makronovinih usluga,
 
Odnos povjerenja s vama od velike nam je važnosti, kako u tome da prema vama komuniciramo pravovaljane informacije, tako i u zaštiti podataka koje dijelite s nama. Iako je trenutno velika novost novi Zakon o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka koja stupa na snagu 25.5.2018. godine, i do sada nam je sigurnost vaših podataka u “našim rukama” bila jedan od prioriteta.
 
Ono što se mijenja od 25.5.2018. jest da ćemo dijeljenje podataka s vama morati dokumentirati i administrirati što znači da ćemo možda i nekoliko puta od vas tražiti suglasnost za korištenje podataka ovisno o tome za koji ćete se program interesirati ili informirati.
 
Svrha u koju prikupljamo vaše podatke (najčešće je to: ime i prezime, mail adresa i broj telefona) jest kako bismo vam pružili adekvatnu uslugu educiranja i informiranja ovisno o tome za što ste izrazili interes.
 
Ponekad ćemo vas pitati i o nekim vašim navikama ili specifičnim potrebama - ako se npr. prijavljujete za naše rezidencijalne seminare ili Makronovinu školu kuhanja - u sklopu pripadajućih upitnika za polaznike.
 
Ako na neki Makronovin program prijavljujete svoje maloljetno dijete (npr. za Malu školu kuhanja ili Makrovikend za mlade) , postajete nositelji suglasnosti za korištenje navedenih podataka u svrhu informiranja te kontakt osoba za daljnje informiranje.
 
Ako želite primati Makronovin e-letter kojeg šaljemo mailom 1-2 puta mjesečno, možete se samostalno prijaviti putem sljedećeg linka:  http://eepurl.com/7GhCf
 
Ono što je sigurno jest da vaše podatke nećemo ustupati trećim osobama ni pod kojim uvjetima (osim zakonom definiranih) te da ćemo i čuvati u skladu s valjanim tehničkim uvjetima.
 
Naposljetku, ako u bilo kojem trenutku odlučite da više ne želite da se Vaši podaci nalaze u našoj bazi i da ih koristimo u svrhu obavještavanja o aktivnostima Makronove (svima ili onima specifičnima Vašem interesu) možete nas o tome obavijestiti pismenim putem na mail adresu info@makronova.com.
 
Vaš Makronova tim
 |  Ispis stranice


Tagovi: