Radionica UMIJEĆE DISANJA
Objavljeno: 1.1.2023.

Disanje je spontana aktivnost pod utjecajem našeg autonomnog živčanog sustava bez koje nam nema života. Istovremeno ju često uzimamo zdravo za gotovo nedovoljno svjesni koju moć i snagu ima u održavanju našeg zdravlja. Srećom sve više se u zadnjih nekoliko godina govori o važnosti kvalitetnog disanja i njegovom utjecaju na naše zdravlje, kondiciju pa čak i konstituciju te njegovom moćnom utjecaju uz jednostavnu primjenu.

O važnosti kvalitetnog, ili bolje reći optimalnog disanja, govorimo kroz svoje programe već tridesetak godina. Vježbe disanja sastavni su dio gotovo svih naših programa i zajedno s kvalitetnom cjelovitom prehranom i komunikacijom čine trijadu čija sinergija je recept za poboljšanje zdravlja.

U ovoj radionici spojili smo iskustvo kroz koje nas je u dosadašnjim programima proveo makrobiotički učitelj Zlatko Pejić, sa znanjem i iskustvom voditeljice Sanje Novko koja se ovom temom bavila kroz nekoliko aspekata svojeg profesionalnog rada, a posebice kroz rad kao shiatsu praktičarka te joga instruktorica.

Na ovoj radionici naučite ćete:
- osnove funkcioniranja respiratornog sustava radi lakšeg razumijevanja djelotvornog utjecaja daha i disanja na naš organizam
- nekoliko jednostavnih tehnika optimalnog disanja
- elemente po kojima ćete kasnije samostalno moći primjenjivati naučene tehnike u određenim situacijama
- elemente praćenja napretka u kvaliteti disanja uz pomoć naučenih vježbi

O voditeljici

Sanja Novko, je shiatsu praktičarka i učiteljica s više od 20 godina iskustva u individualnom i grupnom radu s ljudima. Uz shiatsu kao profesionalni izbor, instruktorica je Vinyasa joge, doula, te je svojem stručnom znanju pridodala i fizioterapiju, te je aktivna u programu Intenziva svjesnosti. Makronovina je dugogodišnja suradnica, pri čemu je posebno aktivna kao učiteljica na shiatsu školi i kao dio tima voditelja na rezidencijalnim seminarima i retreatovima.

 

 

Cijena radionice
80,96 € / 610 kn

Early-bird cijena za prijave i uplate 14 dana prije radionice
68,60 € / 516,87 kn

(Tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn)

 Uplata je nepovratna u slučaju odustajanja 7 kalendarskih dana prije radionice.

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
11.3.2023. FACE FITNESS BY MIA
18.3.2023. UMIJEĆE DISANJA
29.3.2023. BELLA VEGE ITALIA