Cjeloviti pristup vitalnosti u zrelim godinama
 
ciklus online predavanja i interaktivnih radionica
 
Voditeljica: Jadranka Boban Pejić
 
svaki ponedjeljak ONLINE od 30.10.2023. do 11.12.2023. u 18 sati
 
 
S radošću vas pozivamo da se pridružite našem programu Cjeloviti pristup vitalnosti u zrelim godinama, namijenjenom svima koji žele održati svoje zdravlje i postići sreću i blagostanje u srednjim i poznijim godinama.
 
U program se mogu uključiti i žene i muškarci, bilo koje dobi, a očekujemo da će se u njemu najviše prepoznati oni od vas koji su ušli u peto desetljeće života.
 
Ovaj program kombinira temelje cjelovitog pristupa, iskustvo od preko 35 godina u području edukacije o zdravlju, ekološkoj hrani i cjelovitom stilu življenja te praktične savjete i vježbe koje možete primijeniti u svakodnevnom životu.
 
Program obuhvaća pet inspirativnih tema koje će vas voditi kroz ključne aspekte očuvanja vitalnosti:
 
1. Hranjenje tijela i uma: Naučit ćete kako kvalitetna prehrana može podržavati vitalnost i kognitivnu funkciju te dobiti konkretne savjete o odabiru hranjivih namirnica i kreiranju uravnoteženih obroka.
2. Vježbanje za dugovječnost: Otkrijte važnost redovite tjelesne aktivnosti za održavanje zdravlja srca, mišićne snage, ravnoteže i fleksibilnosti te naučite prilagođene vježbe koje su sigurne i učinkovite za svaku dob.
3. Upravljanje stresom i emocionalnim blagostanjem: Saznajte kako se nositi sa stresom i razviti emocionalnu otpornost kroz tehnike mindfulnessa, meditacije i tehnike opuštanja koje će vam pomoći u održavanju unutarnjeg mira i zadovoljstva.
4. San i obnavljanje organizma: Shvatite važnost kvalitetnog sna za obnavljanje tijela i uma te naučite tehnike i navike koje će vam pomoći postići dubok i obnavljajući san.
5. Kultiviranje smisla i svrhe u zrelim godinama: Upoznajte moć pronalaženja smisla i svrhe u životu te otkrijte kako održavati društvene veze, istraživati svoje strasti i prilagođavati se životnim promjenama s pozitivnim stavom.
 
Ova interaktivna predavanja i radionice uključuju kombinaciju teorijskih saznanja, praktičnih savjeta provjerenih iskustvom i vježbi koje možete primijeniti odmah.
Želja nam je da informacije i znanje s ovih radionica pretočite u vlastito iskustvo i razvijete ili unaprijedite životni stil koji će vam pružiti dobrobit i zadovoljstvo.
Predviđene teme međusobno su povezane u jedinstvenu cjelinu, i donose jednostavne i učinkovite alate koje možete odmah primijeniti. Dio sadržaja bit će prilagođen vašim individualnim potrebama i temama.
 
Na kraju ciklusa polaznici će dobiti individualiziranu preporuku kako uspješno primjenjivati savjete i aktivnosti s ciklusa u vlastitom životu. 
 
Kako ciklus izgleda: 7 termina u trajanju od 45 minuta
 
Vrijeme održavanja: svaki ponedjeljak od 30.10.2023. do 11.12.2023. u 18 sati
 
Cijena ciklusa:
150 EUR za prijavu i uplatu do 16.10.2023.
190 EUR za prijavu i uplatu od 17.10.2023.
 
Pogodnost za korisnike bioklub aplikacije - uz predočenje članstva cijena od 150 Eura primjenjuje se neovisno o trenutku prijave.
 
Cijena uključuje predavanja u ciklusu, teme za introspekciju između termina i materijale koji prate sadržaj predavanja.
 
Pridružite nam se u otkrivanju tajni očuvanja vitalnosti, sreće i mladolikosti kroz životne godine. Naš program će vam pružiti alate, znanja i podršku koju trebate kako biste ostvarili svoje ciljeve u pogledu zdravlja i blagostanja.
 
Voditeljica ciklusa je Jadranka Boban Pejić, autorica i inspirativna predavačica s bogatim iskustvom u području cjelovitog pristupa življenju i zdravlju. Njena prepoznatljivost vezana je uz cjelovitu prehranu prema makrobiotičkim načelima, no sadržaj njenih predavanja i radionica obuhvaća široko područje cjelovitog životnog stila što je i inspiracija za nastanak ovog ciklusa predavanja.
 
Prijave na info@makronova.com
----------------------------

U SLUČAJU ODUSTAJANJA:
- do 20.10.23. zadržava se iznos od 50 Eura
- od 21.10.23. zadržava se cijelokupni uplaćeni iznos
 |  Ispis stranice


Tagovi: