Zoran Salopek, autora  je dviju knjiga u izdanju Planetopije. Prva je Neboder života fascinantna osobna priča o nadilaženju traumi i ograničenja djetinjstva sve do poslovnog i životnog uspjeha.

Druga njegova knjiga, Ego, ljubav, istina: kako utišati ego i pronaći vlastitu svrhu, postala je pravi hit! U prva tri mjeseca rasprodali smo prvu nakladu, pregledi njegovih video nastupa broje se u desecima tisuća, a brojni upiti i komentari ne prestaju stizati.

Ovo je predavanje idealna prilika da čujete Zorana uživo, saznate više o odnosu ega, ljubavi i istine i naravno da postavite svoje pitanje!

Sve što vas zanima o egu, je li dobar ili loš, koristan ili ga se trebamo riješiti, što zapravo znači ljubav, čemu služi patnja i možemo li ju izbjeći,  kako spoznati vlastitu istinu te kako se suočiti se s vlastitim slabostima hrabro, iskreno i bez oklijevanja, neka od pitanja i tema o kojima će biti riječ.

srijeda, 27.9. u 18 sati
Makronova, Ilica 11/1

Ulaznice za predavanje (7 €/52,74 kn) možete kupiti u Knjižari Planetopija, Ilica 68.

Sukladno raspoloživosti, moći ćete ih kupiti i prije predavanja u Makronovi.

Knjige će tu večer imati promotivnu cijenu. 

 

Zoran Salopek autor je dvije knjige, uspješan poduzetnik, investitor i viši menadžer u domaćim i međunarodnim kompanijama. Rado ističe kako je uspio u poslovnom svijetu i ostvario se privatno jer je prevladao vlastite nezrelosti, slabosti i strahove.

Svoju životnu priču o dubokoj osobnoj transformaciji i izlasku iz podruma života obilježenog nasiljem i siromaštvom, opisao je u svojoj prvoj knjizi Neboder života ( 2019.) koja je bila zapažena među čitateljima. U knjizi je predstavio metodu rada na sebi koja mu je pomogla da potpuno transformira svoj život usprkos vrlo teškim situacijama i iskustvima.

U knjizi Ego, ljubav, istina Salopek nas vodi dalje u promišljanju smisla i svrhe života obraćajući se svima koji su krenuli putem osobnog razvoja, razvoja samosvijesti i nadilaženja životnih izazova.

Salopek naglašava važnost neprestanog postavljanja pitanja na tom putu: tko sam stvarno ja – jer spoznaja o tome tko smo, odakle dolazimo, skupljanje iskustava i sazrijevanje kroz proces samoostvarenja pravi su smisao našeg života. Sva patnja i negativne emocije samo su alarm naše duše da nama upravlja ego, a ne ljubav. Sebičnost, potreba za kontrolom, iluzije, želje, vezivanja, zamjeranja, odgađanja i sumnje, sve su to izazovi ega koje možemo prevladati uz pomoć svjesnosti, savjesti i hrabrosti na putu do istine. Kada utišamo ego, otkrijemo svoj put i slijedimo istinu, spoznat ćemo ljubav.

 |  Ispis stranice


Tagovi: