PUTOVANJE K UNUTARNJEM MIRU
Objavljeno: 2.12.2023.

 

Jadranka Boban Pejić, autorica je i inspirativna predavačica s bogatim iskustvom u području cjelovitog pristupa življenju i zdravlju. Njena prepoznatljivost vezana je uz cjelovitu prehranu prema makrobiotičkim načelima, no sadržaj njenih predavanja i radionica obuhvaća široko područje cjelovitog životnog stila što je i inspiracija za njena predavanja i radionice.


Novu radionicu, osmišljenu upravo za ovo razdoblje u godini, najbolje će predstaviti Jadrankin osobni poziv da se pridružite:

 

Pozivam vas da mi se pridružite na putovanju ka unutarnjem miru na dvosatnoj radionici. Ovu, vjerujem, inspirativnu i ugodnu radionicu osmislila sam kako bih vam pružila trenutke opuštanja, introspekcije i povezivanja s vlastitim unutarnjim svjetlom. Uživajte u meditaciji uz lagane tonove umirujuće glazbe te otkrijte snagu prihvaćanja i zahvalnosti prema životu. Kroz čitanje ulomaka iz inspirativnih knjiga, zajedno ćemo istražiti dubinu unutarnjeg svjetla i potaknuti pozitivnu energiju. Ova radionica je prilika za povezivanje s vlastitim unutarnjim bićem, ali i s drugima, u okruženju u kojem se osjećamo povezani, sigurni i prihvaćeni. Sadržaj je osmišljen za maksimum tridesetak osoba kako bismo stvorili intimnu i podržavajuću atmosferu koja će vam omogućiti da se opustite i napunite pozitivnom energijom. Svoje druženje obogatit ćemo ukusnim desertom i mirisnim čajem koji će potaknuti osjećaj ugode i blagostanja.
Dođite i dopustite da vas provedem kroz putovanje prema unutarnjem miru, prihvaćanju i zahvalnosti.

 

Prijava na radionicu obavezna je zbog ograničenog broja mjesta.

Prijavite se putem e-maila info@makronova.com

 

Cijena radionice: 40 Eura / 35 Eura za članove biokluba

Uplata je nepovratna u slučaju otkazivanja nakon 5.12.23.

 

Radionica se održava u Makronovi, Ilica 11/1, Zagreb

 

Radionicu podržavaju makronovini partneri bio&bio i Planetopija

 

 |  Ispis stranice


Tagovi: