SEKSUALNOST IZ ŽENSKOG KUTA
Objavljeno: 27.11.2023.

PLANETOPIJA U MAKRONOVI:

 

SEKSUALNOST IZ ŽENSKOG KUTA

Gošća: TANJA JURIN, doc.dr.sc. / psihologinja i seksualna terapeutkinja

Srijeda, 29.11. u 18 sati

 

Nakon izvrsnog izlaganja psihologinje i seksualne terapeutkinje dr. sc. Tanje Jurin u sklopu programa obilježavanja Dana žena, u Makronovi ponovno imate priliku poslušati ovu vrsnu domaću stručnjakinju na temu seksualnosti, ovoga puta u sklopu ciklusa Planetopijinih predavanja. Iako će polazište biti pogled iz ženskog kuta, tema je važna i zanimljiva za oba spola.

 „U praksi i kliničkom radu susrećem se s parovima koji imaju seksualnih problema: kod žena je to ponajviše smanjena i nedostatna seksualna želja, te funkcionalni problemi poput teškoća sa seksualnim uzbuđivanjem i bol pri seksualnim odnosima. Temu seksualnosti i znanstveno istražujem već duži niz godina. Zbog zapostavljenosti ove teme među laicima i stručnjacima za mentalno i tjelesno zdravlje u našem društvu, aktivno sam se posvetila edukaciji bilo u okviru formalnog obrazovanja, bilo u formi bloga, medijskih istupa ili javnih radionica.“ dr.sc. Tanja Jurin

Doc. dr. sc. Tanja Jurin, profesorica psihologije i seksualna terapeutkinja, uz redovni posao na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, sudjeluje u nastavi na poslijediplomskim studijima na Odsjeku za psihologiju i na Medicinskom fakultetu, radi s klijentima, objavljuje znanstvene radove, aktivna je u brojnim projektima. Inicijalno široki spektar profesionalnih interesa s vremenom je fokusirala na kliničku seksologiju. 

 

Ulaznice za predavanje (5 eura) možete kupiti u knjižari Planetopija, Ilica 68 ili neposredno prije predavanja u Makronovi, Ilica 11/1.

 

 
 |  Ispis stranice


Tagovi: