Početak Skip Navigation Links > Vježbanja
Vježbajte u Makronovi
Objavljeno: 24.3.2018.

JOGA U MAKRONOVI

U Makronovi sada možete vježbati s Ivom Mertić Tomašević

Ovaj program nije u organizaciji Makronove već smo mu domaćini s ustupanjem našeg prostora tako da sve informacije zatražite direktno kod Ive na broj 099 192 81 76 (isključivo putem poruka) ili na mail ivamertic@yahoo.com

Više informacija u nastavku

Satovi joge s Ivom primjereni su za sve koji imaju neko iskustvo u prakticiranju joga položaja. Modifikacije i varijacije su uvijek ponuđene tako da svi vježbači prolaze kroz praksu u skladu sa svojim mogućnostima.

Vinyasa flow praksa će ponekad biti polaganija, s osnovnim položajima i pokretima i više pažnje na dobrom poravnanju, a ponekad će biti dinamičnija i nuditi položaje i slijedove koje možda još niste susreli. Kako god bilo, fokus je uvijek na dahu.

Odlazak s prakse bit će popraćen osjećajem osnaženosti, opuštenosti i veće povezanosti s dahom.
Prakse često uključuju pranayamu.

O Ivi Mertić Tomašević:

Ivina joga priča započela je 2006. god. u Zagrebu gdje je krenula na svoje prve satove pilatesa i joge. Otada pohađa radionice, konferencije, tečajeve i škole s renomiranim učiteljima iz čitavog svijeta. Na samom početku prakticirala je Power yogu i Ashtangu i time dobila bazu s kojom je potom krenula istraživati različte stilove kao što su Jivamukti, Iyengar, Prana flow, Anukalana, Core Strength Vinyasa itd.
Vinyasa flow stil koji podučava inspiriran je svim tim 
stilovima kao i učenjem dragog joj učitelja Leslia Kaminoffa.
 
Od 2008. podučava jogu raznim dobnim skupinama, održava predavanja i radionice. Budući da je njena joga priča započela iz potrebe čuvanja zdravlja kralježnice prioritet joj je da prakse budu sigurne i učinkovite sa puno varijacija i modifikacija ali da također budu i vrijeme uživanja u pokretu, da budu trenuci koji pokreću i podižu dušu i tijelo.

 

 

 |  Ispis stranice


Tagovi: