Početak Skip Navigation Links > Makrobiotičko savjetovanje
Makrobiotičko savjetovanje u 2 koraka
Objavljeno: 17.6.2011..

Želite li unaprijediti svoje zdravstveno stanje, unaprijediti kvalitetu življenja ili pak rješavati postojeći zdravstveni problem, tu je makrobiotičko savjetovanje. Savjetovanje se održava u ustanovi Makronova, a vodi ga iskusni makrobiotički savjetnik Zlatko Pejić.

Makrobiotičko savjetovanje dio je edukativnog programa kojeg čini zajedno sa seminarom Makrobiotikom do zdravlja, i slijedi nakon pohađanja seminara. Seminar Makrobiotikom do zdravlja svojom strukturom i sadržajem postavljen je na način da pruži potrebno razumijevanje i omogući nesmetanu primjenu preporuka dobivenih na savjetovanju.

Nakon navedenog pripremnog seminara, slijedi drugi korak, a to je individualno makrobiotičko savjetovanje u trajanju oko sat vremena na kojemu g. Pejić napravi uvid u  konstituciju osobe, njenu kondiciju, dosadašnji način života, navike i sl., te očuvane snage organizma na osnovu čega izrađuje detaljne individualizirane preporuke koje uključuju preporuke u prehrani (koje namirnice isključiti iz prehrane, a koje uključiti, i na njima bazirati obroke, koliko često ih koristiti na tjednoj bazi i u kojim kombinacijama), dodatke prehrani, upute za stimulaciju refleksoloških zona na stopalima, te eventualno i neke druge preporuke vezane uz način života (fizička aktivnost i sl.)

Kao polaznik/ca savjetovanja dobivate individualni program prehrane proširen preporukama o drugim postupcima i vježbama koji su zajednički usmjereni ka rješenju zdravstvenog stanja i ostvarivanju cilja koji ste si postavili dolaskom na edukativni program.

Za sve daljnje informacije  o savjetovanju i edukativnom programu kontaktirajte nas putem telefona  01/48 47 119 ili putem e-maila: info@makronova.com .

1