Planetopijina srijeda: Lijek za strah
Objavljeno: 11.9.2016..

LIJEK ZA STRAH - kako se suočavati sa strahovima i razvijati hrabrost

 
Gošća: Silvia Ferenac, trenerica, konzultantica i life coach 
Srijeda, 21. 9. u 19 sati
Ulaznica: 20 kn
 
Na svakom predavanju čeka vas nagradna igra u kojoj vas darujemo knjigama,ali i drugim poklonima naših partnera te promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova!
 
Iako nam strah s kojim se nismo izborili oduzima životnu radost, pretvara nas u svoje zatočenike i ugrožava nam zdravlje, straha se ne treba bojati. Ne postoji nešto što naša psiha stvara, a što nam nije potrebno i korisno – uključujući strah!
 
Oslanjajući se na znanstvena istraživanja i osobne priče, dr. Lissa Rankin u knjizi Lijek za strah pojašnjava kako nas strah koji prihvatimo na koncu može izliječiti jer nam ukazuje na sve ono što u našem životu nije kako treba. 
Više o knjizi i kako se suočiti sa strahovima, govorit će naša draga gošća Silvia Ferenac.
 
Dođite na i saznajte: 
 
Što je strah? 
Kako razlikovati istinski strah (uzrokovan stvarnom prijetnjom) od lažnog straha (koji pokreće stresnu reakciju koja potkopava zdravlje)?
Čega se najčešće bojimo?
Što strah radi u tijelu? 
Kako naša uvjerenja kreiraju naše strahove?
Kako nas strah može izliječiti? 
 
Silvia Ferenac je trenerica, konzultantica i coach, poduzetnica i vlasnica tvrtke Meč point. Bavi se postizanjem izvrsnosti na osobnom, poslovnom i sportskom području u više zemalja. Certificirana wingwave trenerica, NLP Master Trener i Master Coach, učiteljica autogenog treninga. S pojedincima radi na rješavanju mini-trauma, strahova i blokada te izgradnji većeg samopouzdanja i uspješnosti.
 
Ulaznice možete kupiti u knjižari Planetopija (Ilica 68, Zagreb) ili na dan događanja u Makronovi (od sat vremena prije predavanja do samog predavanja).
 
 
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
14.3.2019.. Nikad lakši detoks