Intuicija - kako nam šesto čulo pomaže u donošenju pravih odluka

 
 
Gošća: Irena Jurjević, savjetnica iz Gestalt psihoterapije
 
srijeda, 5. 10. u 19 sati
Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
 
Intuicija, unutarnji glas, osjećaj, a možemo je zvati i "vibrom", onaj je dio našeg nesvjesnog  koji zna što je najbolje za nas u određenom trenutku.Većina ljudi uglavnom prepoznaje svoj intuitivni signal, ali ga najčešće ne posluša, tek kasnije shvati kako je ipak trebala, smatra Irena Jurjević, psihoterapeutkinja koja će na novoj Planetopijinoj srijedi govoriti o tome kako koristiti intuiciju za donošenje odluka.
 
-    Koliko puta ste odgađali nešto važno, samo zato jer niste sigurni što izabrati ili napraviti?
-    Možda znate što vam „glava“ poručuje, ali srce šalje neke druge zbunjujuće signale?
-    Sigurno vam je poznata situacija kad vam svi u okolini govore da su ta osoba ili posao pravi za vas, a vama osjećaj u tijelu govori nešto drugačije?
 
Ako ste u restoranu i pogriješite u odluci što ćete naručiti, šteta nije velika. No, ako donesete pogrešnu odluku o tome gdje ćete živjeti, što ćete studirati, hoćete li prihvatiti posao ili krenuti u samostalne vode – posljedice mogu biti teške i dugoročne. 
 
Postoji veliki broj tehnika odlučivanja na svjesnoj razini koje svakodnevno koristimo. No, istraživanja i praksa pokazuju da najispravnije odluke donosimo intuitivno, slušajući „unutarnji glas“. 
 
Irena Jurjević savjetnica je iz Gestalt psihoterapije te praktičarka NLP-a i hipnoze. Vodi udrugu za osobni i profesionalni razvoj „Centar uspjeha“. Kroz višegodišnje iskustvo u savjetodavnom i psihoterapijskom radu profilirala se na području upravljanja emocijama i stresom. Posebno područje interesa joj je rad na jačanju samopouzdanja, tretiranje ovisnosti o ljubavi te rad s nesvjesnim sadržajima, intuicijom i snovima.
 
Ulaznica je 20 kn. Uz promotivnu prodaju brojnih Planetopijinih naslova, na svakom predavanju nekoga od vas darivat ćemo knjigom ili drugim prigodnim poklonom naših partnera.
 
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
6.6.2019.. Kokos od A do Ž