Knjige koje su obilježile moj život
Objavljeno: 2.12.2016..
 
Gošća: Jadranka Boban Pejić
Srijeda, 7. 12. u 19 sati
Makronova, Ilica 11/1 Zagreb
Ulaznica: 20 kn
 
Ako ste ljubitelj knjiga, dobro znate da one mogu duboko dotaknuti pa čak i posve promijeniti nečiji život. Bilo da se radi o novim znanjima, konkretnim savjetima, receptima ili pak riječima mudrosti, ljepote i nadahnuća, mnoge će vam knjige donijeti upravo ono za čime tragate. Za neke će to biti iscjeljenje na zdravstvenom planu, za druge motivacija za konkretnu promjenu, za treće olakšanje i utjeha. 
 
Jadranka Boban Pejić velika je ljubiteljica pisane riječi te i sama autorica bestselera. Svojim je riječima dosad nadahnula na tisuće ljudi, svojim jedinstvenim knjigama punim mudrosti i praktičnog znanja, ali i inspirativnim predavanjima koja sva redom spadaju u ona koja se ne zaboravljaju jer vam dotiču srce. 
 
Koje su knjige nju nadahnule, što je iz njih naučila, kako su joj pomogle na njezinom životnom putu, kojima se uvijek iznova vraća, a sve uz konkretne savjete i izvatke iz knjiga, saznat ćemo od Jadranke Boban Pejić na zadnjem svečanom predavanju pete sezone Planetopijinih srijeda! 
 
DARUJEMO!
 
Uz promotivnu prodaju brojnih Planetopijinih naslova, povodom obilježavanja 10 godina Planetopije, nekoga od vas darivat ćemo knjigom po izboru Jadranke Boban Pejić. 
 
Ulaznica je 20 kn, a možete ju nabaviti ranije u knjižari Planetopija (Ilica 68) ili kod nas u Makronovi, neporedno prije predavanja. Uz promotivnu prodaju brojnih Planetopijinih naslova, na svakom predavanju nekoga od vas darivat ćemo knjigom ili drugim prigodnim poklonom naših partnera. :)
 
 

 

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
6.6.2019.. Kokos od A do Ž