Gostovanje Karla Dawsona
Objavljeno: 8.6.2018.
 
 
Planetopija vas poziva na gostovanje autora iz Velike Britanije
 
TEHNIKA ZA POMOĆ KOD ZDRAVSTVENIH PROBLEMA I EMOCIONALNE BOLI 
 
Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a 
 
četvrtak, 14.6. u 19 sati
 
Ulaznica: 20 kn
 
Prodaja ulaznica za predavanje u knjižari Planetopija ili neposredno prije predavanja u Makronovi. 
 
U goste nam dolazi Karl Dawson - utemeljitelj tehnike reprogramiranja životne matrice pomoću EFT-a i jedan od  prvih majstora „Tehnike emocionalne slobode" (EFT - Emotional Freedom Technique) u svijetu. Autor je popularne knjige Reprogramiranje životne matrice pomoću EFT-a u izdanju Planetopije, a u Zagrebu će svoj rad predstaviti u četvrtak, 14.6. u 19 sati u Makronovi, te tijekom vikenda održati trening iz EFT-a. 
 
Reprogramiranje životne matrice posve je nova tehnika osobnog razvoja koja omogućava pristup bolnim sjećanjima koja nas drže vezanim za prošlost kako bismo ih preobrazili u nova iskustva. Njezina je baza EFT (tehnika emocionalne slobode, poznatija kao ‘tapkanje') – terapija kojom se postižu iznimni  zdravstveni rezultati i na fizičkoj i na emocionalnoj razini. Tehnika reprogramiranja životne matrice uključuje sva najnovija saznanja novih znanosti i kvantne fizike, no ujedno je i vrlo jednostavna pa je svatko može primijeniti na sebi. 
 
O tome kako se započeo ovime baviti, osnivač ove tehnike i naš gost na predavanju  objasnio je u knjizi: 
 
Kad sam se napokon razveo od žene početkom 2002., a tad sam već i mentalno i fizički bio u groznom stanju, istodobno mi se dogodilo nekoliko stvari koje su me navele da posjetim centar za post u Tajlandu. U tom sam razdoblju otkrio i EFT.
 
Tijekom sljedećih mjeseci stvari su krenule nabolje. Leđa su mi se poboljšala, više nisam trebao naočale, imao sam više energije i entuzijazma te mi se povećalo samopouzdanje. To se nije događalo preko noći, nego su dobra razdoblja trajala sve dulje, a loša sve kraće. I na kraju sam, u sljedećih nekoliko godina, opet počeo uživati u životu.
 
Nakon vlastitih odličnih rezultata postignutih EFT-om, odlučio sam se školovati za praktičara i nekoliko sam godina proveo radeći s klijentima da bih i sâm postao učitelj EFT-a. A onda sam 2006. položio rigorozne ispite iz teorije i prakse kako bih postao majstor EFT-a, jedan od 29 na svijetu.
 
Otkrijte više o ovoj moćnoj tehnici te kako nam može pomoći kod: 
 
Rješavanja problema vezanosti za negativna uvjerenja
 
Liječenja ovisničkih ponašanja 
 
Suočavanja s fobijama i traumama
 
Iscjeljivanja problematičnih odnosa
 
 
Vidimo se na predavanju! :)
 |  Ispis stranice


Tagovi:    
21.3.2020. Face Fitness by Mia
2.4.2020. Brza veganska jela
5.4.2020. Skolioza i shiatsu