Cjelovit pristup zdravlju štitnjače
Objavljeno: 31.10.2018.
 
Na sljedećoj bio&bio i Makronovinoj radionici Cjelovit pristup zdravlju štitnjače bavimo se malom žlijezdom s ogromnim utjecajem na cijeli organizam. 
 
Radionica se održava 10.11. (10 - 13 sati) kod nas u Makronovi, Ilica 11 (1.kat).
 
Štitnjača brine o svakoj stanici u tijelu, a ako je van ravnoteže, brzo će nas upozoriti različitim signalima i simptomima.
 
Razne bolesti i problemi sa štitnjačom poprimili su gotovo epidemijske razmjere u svijetu, a procjena je da čak 7 od 10 osoba u zapadnjačkim zemljama ima neki oblik bolesti štitnjače (Hashimoto, Gravesova bolest, hipotireoza, čvorovi na štitnjači ili „hormoni divljaju“).
 
Ako uzmemo u obzir da je štitnjača organ s nevjerojatnom sposobnošću rehabilitacije, taj podatak nije toliko zastrašujuć. Uz zdravu prehranu, konzumacijom određenog bilja i dodataka prehrani te redovitom primjenom nekoliko tehnika, štitnjača se može iscijeliti.
 
O cjelovitom pristupu će nam na radionici govoriti dr. Sanja Toljan iz Poliklinike Orlando te Tamara Dabić Kempf, edukatorica iz Makronove. O prehrani podržavajućoj za štitnjaču te receptima koji podržavaju njezino optimalno zdravlje, govorit će Makronovina učiteljica kuhanja Vladimira Vlatka Frketić
 
Na radionici pripremamo i degustiramo sljedeće recepte:
 
Aloe balansirajući koktel
 
Okrepljujuća wak(am)e up juha
 
Najzdravija pržena "riža" na šareno
 
Bezglutenski blueberry badem keksi 
 
Vrući štit od ljekovitih trava 
 
Recepti koje pripremamo na radionici inspirirani su receptima iz bestselera Zdrava štitnjača Anthony Williama, u izdanju Planetopije.
 
Redovna cijena ove radionice je 390 kn no uz odličnu pogodnost za bio&bio kupce - u zamjenu za 20 bodova na kartici cijena radionice iznosi 190 kn -  uz kupon koji možeš podići u bilo kojoj bio&bio trgovini (te ispunjenog donijeti na radionicu) ili ga preuzeti i ispuniti u Makronovi prije same radionice.
 
Prijaviti se možeš pozivom na 01/ 4847 119 radnim danom od 10 - 17 h ili mailom klikom na "Prijava na radionicu". 
 
 
 
 
 |  Ispis stranice


Tagovi: