Radionica naše Slavice Ravnjak, bacc phisyioth., shiatsu praktičarke i dipl. osteopatkinje SHIATSU NA STOLU I STOLICI ZA MASAŽU - Trzajne ozlijede u nedjelju, 24.11.2019. od 10 do 15 sati u Makronovi, namijenjena je za shiatsu praktičare, fizioterapeute, masere te ostale praktičare koji se profesionalno bave terapijskim radom na tijelu, a otkriva kako shiatsu praktičari svoje terorijsko i praktično znanje mogu kreativno primijeniti kroz praktični rad na terapijskom stolu i stolici za shiatsu tretaman.
 
Odlukom Hrvatske komore fizioterapeuta naš seminar Shiatsu na stolu i stolici tretira se kao jednodnevni seminar i boduje se sa 6 bodova!

Što ćemo raditi na radionici?

 
Shiatsu kao metoda rada na tijelu kroz primjenu u tretmanu odličan je izbor za otpuštanje tenzija u tijelu, nakupljenog stresa, isključivanje od svakodnevnih opterećenja. 
 
Tehnikama koje koristimo u shiatsu tretmanu djelujemo na ravnotežu protoka meridijana u tijelu, na autonomni živčani sustav i sustav samoregulacije. Tretman je vrlo ugodan i izvodi se na širokoj prostirci na podu.
 
A što kada su uvjeti drugačiji, prostor ili tjelesna kondicija klijenta takva da ne možemo raditi na prostirci? Kako i na koji način se možemo prilagoditi? Možemo li izvoditi shiatsu u drugačijim uvjetima nego se izvorno izvodi? Kako shiatsu tretman možemo izvoditi u bolnici, umirovljeničkom domu, rehabilitacijskom centru, i drugim prostorima gdje nemamo mogućnost korištenja prostirke na podu ili se osoba koja želi tretman ne može postaviti u položaj na podu? Kako određene tehnike shiatsua možemo kombinirati s postojećim znanjem i tehnikama fizioterapeutske prakse? 
 
Odgovore na ova pitanja možeš dobiti na ovoj radionici, na kojoj ćemo prikazati kako shiatsu praktičari svoje terorijsko i praktično znanje mogu kreativno primijeniti kroz praktični rad na terapijskom stolu i stolici za shiatsu tretaman.
 
Na radionici imaš priliku naučiti: 
 
- primjenu shiatsu tehnika na stolu i stolici za masažu
- kako spretno prilagođavati svoj položaj tijela u tretiranju i obilaženju oko klijenta dok radite na stolu i stolici
- koje su prednosti tretiranja na stolu i stolici
 
Radionica je namjenjena:
 
- shiatsu praktičarima
- fizioterapeutima
- maserima
- ostalim praktičarima koji se profesionalno bave terapijskim radom na tijelu
 
Radionicu vodi Slavica Ravnjak, bacc phisyioth., shiatsu praktičarka i dipl. osteopat, koja će kroz teoretski i praktični pristup zaokružiti najavljeni program.
 
Trajanje radionice je od 10h do 15h uz pauzu.
 
Cijena radionice je 550 kn za prijave i uplate do 25.4.19. / 650 kn za prijave i uplate nakon 26.4.19.
 

PRIJAVI SE

 |  Ispis stranice


Tagovi:    
15.5.2021. FACE FITNESS BY MIA
30.6.2021. RAW ZA LJETNI FLOW